må. november 19 11:57 2012 i kategori Selskapsnyheter

Dekk- og bilservicekjeden Vianor vokser raskt:


Vianor-anlegg nr. 1.000 er åpnet i TysklandDen Nokian Tyres-eide dekk- og bilservicekjeden Vianor fortsetter sin sterke vekst. Vianor er nå å finne i 24 land, og 16. november åpnet anlegg nummer 1.000 i Friedrichshafen i Tyskland. Vianor er nå den største dekkjeden i Norden og Baltikum med mer enn 250 anlegg, hvorav 71 i Norge.

Friedrichshafen ligger i Sør-Tyskland, nær grensen til Østerrike og Sveits. Føreforholdene i området er typiske for Sentral-Europa, skiftende og krevende. I tillegg til dekkservice, har den nye avdelingen også et bredt tilbud av bilservicetjenester.

Dekkjeden Vianor er spydspissen for Nokian Tyres ekspansjon, og takket være kjeden har forbrukerne alltid nærhet til bransjens beste produktutvalg og tjenester av topp kvalitet. Til sine partnere tilbyr Vianor muligheten til å selge bransjens beste produkter og få de nyeste kunnskapene om bransjen. Partnerne har også tilgang til mange andre fordeler som en stor kjede kan tilby.

- Ekspansjonen av Vianor-kjeden spiller en sentral rolle i Nokian Tyres vekststrategi. I tillegg til en sterk markedsposisjon i Norden, er Vianor også den overlegent største dekkjeden på de raskt voksende dekkmarkedene i Russland og Ukraina. I samsvar med vår strategi har vi også økt veksttakten på de viktige markedene i Sentral-Europa, der vi tror at etterspørselen etter våre sikre produkter og konseptet Vianor kommer til å øke i fremtiden, sier Kim Gran, administrerende direktør for Nokian Tyres plc.

- Også suksessen vi har hatt i en rekke tester har økt interessen for og kjennskapet til Nokian Tyres produkter i Sentral-Europa. Derfor er det naturlig at vi feirer Vianors anlegg nr. 1.000 i Tyskland, som er verdens største marked for vinterdekk, fortsetter Kim Gran.

www.nokiantyres.com

http://vianor.com/

Bilder: www.nokiantyres.com/VianorOutlets

Foto, video Nokian WR vinterdekk:
www.nokiantyres.com/NewNokianWR

Video Nokian WR vinterdekk:
http://www.youtube.com/watch?v=MxhC-xT_uLo&feature=relmfu

Video Nokian Hakkapeliitta vinterdekk – Testseire: http://www.youtube.com/watch?v=IkQotSMzSfs&feature=share&list=UUv-VDEjbdBkuZ-eSvYOn0FA

Nokian tyres – testsuksess: www.nokiantyres.com/test-success

Mer informasjon:

www.facebook.com/nokiantyres
www.youtube.com/NokianTyresCom
www.vianor.no

Alexej von Bagh
Vd, Vianor Holding Oy
tel. +358 10 401 7634
alexej.vonbagh(at)vianor.com

Olli Nuutila
Business manager, Nokian Tyres plc
tel. +358 10 401 7166
olli.nuutila(at)vianor.com