on. april 12 03:41 2017 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Dette er sommernyhetene fra Nokian Tyres

Det blir lysere, snøen smelter og asfalten tørker opp. Snart er det på tide å skifte til sommerdekk. Nokian Tyres tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets sommerdekk til alle sjåførers behov. Noen nye tilskudd er også på plass. Felles for dem alle er at de er spesialdesignet for den uforutsigbare nordiske sommeren.

Nokian Hakka Blue 2

Dekknyheter

Nokian Hakka Blue 2 er nyeste tilskudd i Nokians Hakkafamilie, og dekket er utstyrt med den nye Dry Touch-teknologien som forhindrer vannplaning. Denne teknologien fjerner vannet mellom dekk og underlag, og leder det inn i de brede hovedsporene i dekket før det føres raskt bort. Slik forbedres veigrepet, og slik forebygges det mot vannplaning.

Nokian Hakka Blue 2 bygger på fjorårets Nokian Hakka Green 2. Nokian Hakka Green 2 sparer opp til 0,6 liter drivstoff per 100 km, så dette dekket er laget med et særlig grønt fokus.

«Sommeren i fjor introduserte vi det naturlig trygge Nokian Hakka Green 2, og i år forsetter vi suksessen med komfortable Nokian Hakka Blue 2. Våre høykvalitetsprodukter er laget for alle typer vei- og værforhold. Enten om det er tidlig vår eller sent på høsten, så har vi sommerdekkene som garanterer deg en trygg biltur», sier Petri Niemi i Nokian Norge.

Også i Nordman-serien har vi en nykommer. Nokian Nordman SX2 har godt grep, er svært slitesterkt, og tilbyr en stille og stabil kjøreopplevelse.

Som med alle våre dekk i Hakkafamilien medfølger den kostnadsfrie Hakka-garantien. Hvis dekket skades slik at det ikke kan repareres, gir Hakka-garantien deg nytt dekk gratis.

Ny teknologi i flere produkter

Aramid Sidewall-teknologien øker dekkenes slitestyrke, og er nå på plass i enda flere sommerdekkmodeller til SUV-biler. Blant annet nye Nokian Rockproof, et dekk som tåler både skarpe steiner og uventede veihull. Et godt valg både for off-road-kjøring og krevende kjøreforhold generelt. Aramid Sidewall-teknologien er basert på aramid-fibre, et materiale som også brukes i flyproduksjon og til militære formål. Disse fibrene gjør dekksidene meget sterke, og dekkene blir godt rustet mot slitasje og fysiske skader.

Finn ut mer om Hakka-garantien

Les mer om våre sommerdekk og ytterligere tjenester

Se videoen: Nokian sommerdekk – testing i ekstreme forhold

For mer informasjon: https://www.nokiantyres.no/

Finn rett sommerdekk til din bil: 
https://www.nokiantyres.no/dekk/personbiler/sommerdekk/