to. april 9 07:54 2015 i kategori Selskapsnyheter

eNewsletter 1/2015 - Styrke som aldri før

Klikk her for å se vårt nyhetsbrev.

Hakka dekk - for nordiske forhold
De nye Nokian Hakka SUV dekkene gir unik sikkerhet og slitestyrke selv under krevende forhold. Sideveggene forsterket med Aramid-fibre er enda bedre beskyttet mot uventede støt og kuttskader både på grove grusveier og på brosteinsbelagte gater i byer.

Nokian Hakka Black SUV - Tough Cool Performer
Nokian Hakka Black SUV er utviklet for aktiv og krevende kjøring med store kraftige biler. Her kombineres SUV’enes behov for sikkerhet med eksepsjonell komfort og holdbarhet under ekstreme forhold.

Nokian Hakka Blue SUV - Tough Wet Performer
Nokian Hakka Blue SUV er laget for variert SUV kjøring. Dette er det rette valget for førere som verdsetter effektiv og sikker kjøring, og ønsker å nyte SUV’ens egenskaper både på skogsveier og i byen.

Nokian Hakka C2 - Stabilt og slitesterkt
Nokian Hakka C2-varebildekket bærer selv den tyngste last på en sikker og lett måte.

Nokian Hakka Blue med ny testsuksess
Nokian-dekket hevder seg nok en gang blant de beste dekkene i NAFs bilmagasin Motor sin årlige test av sommerdekk.

Ekstra fordeler gjør at du føler deg tryggere på nordiske veier
En skarp asfaltkant, et hull i veien eller for eksempel en spiker i kjørebanen. Bilturen kan bli avbrutt av et uventet dekkproblem uavhengig av kjøretøyets generelle utstyrsnivå. Vi ønsker at trygghet skal være våre kunders første tanke også i uventede situasjoner som dette.

Ny verdensrekord med traktor
På en snørik og isete flystripe i finske Lappland kjørte World Rally-mester Juha Kankkunen sin Valtra T234 traktor i rekordraske 130 km/t. Verdensrekorden ble gjort mulig ved hjelp av verdens første traktorvinterdekk Nokian Hakkapeliitta TRI.