on. oktober 7 05:12 2015 i kategori Selskapsnyheter

eNewsletter 2/2015 - Det piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 til topps i vinterdekktesten i NAFs bilmagasin Motor for vintersesongen 2015/2016

Klikk her for å se vårt nyhetsbrev.

Det piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 til topps i vinterdekktesten i NAFs bilmagasin Motor for vintersesongen 2015/2016
Dekket får gode resultater i bremsing på is, framkommelighet og sidegrep, og har testens høyeste totalscore blant de piggfrie dekkene. I tillegg har Nokian Hakkapeliitta R2 testens laveste rullemotstand, noe som gir et svært lavt bensinforbruk.

Den årlige vinterdekktesten i NAFs bilmagasin Motor har kåret piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 til testvinneren for vintersesongen 2015/2016
Motor skriver at Nokian Hakkapeliitta 8 er dekket som presterer best når underlaget er som vanskeligst. Dekktesterne gir dekket toppkarakterer i alle disipliner på is, med testens korteste bremselengde og godt sidegrep.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV - Enestående grep og slitestyrke
Nokian Tyres, som for 80 år siden lanserte verdens første vinterdekk, lanserer nå et nytt piggdekk for SUV-modeller: Nokian Hakkapeliitta 8 SUV. Det nye dekket har mange nye innovasjoner som gir enda bedre egenskaper tilpasset tøffe nordiske vinterforhold. Bransjens mest moderne piggteknikk gir meget godt grep på is og snø.

Hakka-garanti - Vår kundefordel gir deg hell i uhell!
Gjør et trygt dekkjøp og du kommer fram til bestemmelsesstedet selv under de verst tenkelige forhold.

Bør du velge pigg, eller piggfrie vinterdekk?
Om du skal velge piggdekk eller piggfrie dekk avhenger av hva du trenger. Begge alternativene er slitesterke og har svært gode egenskaper. Når du kjenner deres spesielle egenskaper kan du velge det dekket som passer best til ditt behov.

Nokian Hakka Green 2 med grep og rullemotstand i toppklasse
Det nye miljøvennlige sommerdekket Nokian Hakka Green 2 har oppnådd klasse AA for våtgrep og rullemotstand i EUs dekkmerking. Dekket har enda lengere levetid enn forgjengeren, og kommer til dekkforhandlere i løpet av våren 2016.