må. november 4 10:00 2013 i kategorier Selskapsnyheter, Produkt pressemeldinger

eNewsletter 4/2013 - Nye Hakkapeliitta vinterdekk: Vinner tester i Norge, Sverige, Finland og Russland!Klikk her for å se vårt nyhetsbrev.

Nye Hakkapeliitta vinterdekk: Vinner tester i Norge, Sverige, Finland og Russland!


Nye Nokian Hakkapeliitta vinterdekk har dominert motorbladenes vinterdekktester i Norge, Sverige Finland, Russland og Ukraina. Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 har – på ett unntak nær – vunnet samtlige dekktester i Norge, Sverige, Finland, Russland og Ukraina. Det nye piggfrie nordiske vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 har hittil vunnet tester i Norge, Sverige, Finland og Russland. Nokian HKPL R2 vant også testen av piggfrie vinterdekk som nylig ble publisert i Auto Motor og Sport (10/2013).

Hakka-garantien og Hakka-veitjenesten følger med bilføreren på reisen


I tillegg til sikre dekk, gir også vissheten om at hjelpen er lett tilgjengelig
ved behov en trygghetsfølelse. Våre gratis kundefordeler Hakka-garantien og Hakka-veitjenesten gir våre kunder rett til å ringe oss 24 timer i døgnet, på køete veier midt i byen så vel som øde skogsveier (tlf. 80030999).

Nå haster det med vinterdekkene!


Nattefrost og morgentemperaturer rundt frysepunktet får bileiere til tenke på dekkskifte. Enkelte steder i landet har den første snøen allerede kommet, og nå gjelder det for alle å få på vinterdekkene så fort som mulig for å kunne kjøre trygt på glatte veier!

Hakkapeliitta vinterkjøreskole


Et sikkert dekkvalg gjør bilkjøringen tryggere under ekstreme vinterforhold. Det er likevel ikke nok bare å ha gode dekk. Bilføreren må også ha kunnskap om hvordan man kjører på vinterføre. Test kunnskapene dine i vinterkjøreskolen!

Les hva andre bilister synes om sine dekk!


Hvor mange stjerner vil du gi dine Nokian dekk? Vi gir kundene våre muligheten til å gi sine synspunkter på produktene våre. Fortell om dine erfaringer med Nokian dekk, og delta i treknng av gavekort på bensin hver måned.

Nokian Hakkapeliitta R2 - Vinterdekk med nordisk komfort


Det nye nordiske piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R2 er førstevalget for bilister som verdsetter unik komfort og grønne verdier. Dekket sparer mye drivstoff og reduserer CO2-utslippene.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Overlegent grep og rullemotstand


Piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 er et nytt toppdekk for nordiske
vinterforhold. Dekkets mange innovasjoner er lette både å se og føle ved daglig kjøring. Dekket representerer en helt ny epoke, og forener meget godt vintergrep med beskjeden veislitasje.

Klikk her for å se vårt nyhetsbrev.