to. februar 1 12:00 2024 i kategori Produkt pressemeldinger

Helårsklassikeren forbedret – Nokian Tyres Noktop 21-drivakselmønsteret er fornyet

I flere tiår har Nokian Tyres Noktop 21s veigrep, selvrensende egenskaper og allsidighet på krevende underlag gjort det til det mest pålitelige dekkmønsteret for kommersiell bruk. Fra begynnelsen av 2024 får den klassiske slitebanen nye funksjoner - samtidig som den beholder sine førsteklasses egenskaper.

Fra februar 2024 får Noktop 21 et nytt utseende og nye funksjoner. Den velprøvde gummiblandingen, slitebanemønsteret og to-lags Cap/Base-strukturen beholdes, men nå får dekket et bredere breddeområde på 240-280 mm, flere pigghull i alle bredder, tydelig produktmerking for identifikasjon samt 3PMSF-merking som bevis på sikker vinterbruk.

"Ved å lage nye støpeformer og legge til noen forbedringer har vi gitt det klassiske mønsteret en ny start", sier Teppo Siltanen, produktsjef hos Nokian Heavy Tyres. "Med den nye bredden på 280 mm dekker Noktop 21-serien de mest populære dekkdimensjonene svært godt."

Tydelig merket klassiker

I årenes løp har Noktop 21-drivprofilen blitt noe av en legende i transportbransjen. De gode selvrensende egenskapene og det gode veigrepet har gjort at mange som jobber på vinterføre har fått tillit til dekket. Mønsteret har også blitt kopiert av mange andre produsenter.

"Tidligere versjoner av Noktop 21-mønsteret hadde en karakteristisk hvit stripe som vi senere måtte fjerne av produksjonsmessige årsaker", sier Teppo Siltanen. "Nå har den fornyede Noktop 21 tydelig merking med modellnummer, opprinnelsesland og vintersymboler for å bevise at det er ekte vare!"

Optimalisert for helårsbruk

Regummiering er fornuftig - både økonomisk og for miljøet. Spesielt i Norden får de fleste tunge dekk en ny runde med kvalitetsregummiering.

"Når det gjelder helårsbruk, er det ikke noe som slår den to-lags Cap/Base-strukturen til Noktop 21," sier Teppo Siltanen. "Slitebaneprofilen endrer seg i løpet av vinteren og blir egnet for sommerbruk. Og med de nye formene og funksjonene fortsetter suksessen til Noktop 21."

 

Mer informasjon:

Teppo Siltanen, Product Manager TBR, Nokian Heavy Tyres
[email protected], tel. +358 10 401 7709

Markedsføring, Nokian Heavy Tyres    

[email protected] 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/heavypr

Produktside: www.nokiantyres.com/noktop21

Selskapets hjemmeside: https://www.nokiantyres.com/heavy

 

X I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram