må. oktober 25 09:45 2010 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk fortsetter å overbeviseIgjen har Nokian Hakkapeliitta vinterdekk gått til topps i en større dekktest. Nokian Hakkapeliitta 7 vant klassen for piggdekk i NAF/Motors store vinterdekktest nylig. Samtidig ble Nokian Hakkapeliitta R nr. 2 i klassen for piggfrie dekk, noe som tydelig understreker hvor godt Nordens eneste gjenværende dekkprodusent behersker begge disipliner.

Også i forbrukermagasinet ”TV2 hjelper deg” gikk Nokian Hakkapeliitta 7 til topps blant piggdekkene, på samme måte som i Vi Menn Bil. Også her fulgte Nokian Hakkapeliitta R opp med nye tetplasseringer i klassen for piggfrie dekk.

”Nokian Hakkapeliitta 7 er best på snø og is, og får topp karakter for følelsen av sikker kjøring,” heter det blant annet i omtalen av piggdekket i Vi Menn Bil.
Også piggfrie Nokian Hakkapeliitta R får rosende omtale:
”Testførerne berømmer dekket for stabil og sikker kjørefølelse både på snø og is. Det er bra på snøslaps og våt asfalt, og har testens laveste rullemotstand. Det betyr litt for bilens forbruk og CO2-utslipp. Støysvakt.”

Også i våre naboland har høsten gitt meget sterke testresultater for Nokian Hakkapeliitta vinterdekk. Blant annet gikk piggdekket Nokian Hakkapeliitta 7 til topps i testene i både Vi Bilägare og Aftonbladet BIL, mens piggfrie Nokian Hakkapeliitta R vant sin klasse i Vi Bilägare.

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk har i tillegg vunnet flere tester i høst både i Finland og Russland.

BILDER:
www.nokiantyres.com/Hakkapeliitta7
www.nokiantyres.com/HakkapeliittaR

Mer informasjon:
Produktsjef Jan-Erik Sofiedal, tlf. 64847700 – jan-erik.sofiedal(at)nokiantyres.com

www.nokiantyres.com