ty. mars 20 10:00 2012 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 1/2012Les mer: http://newsletter.nokiantyres.com/NO?issue=27100858

eNewsletter 2/2011 - Nyt vannet.Et sommerdekk skal være sikkert å kjøre under alle forhold som man kan møte på nordiske veier: På hete sommerdager eller kjølige høstmorgener, både på tørr og våt asfalt eller grusveier med store teleskader. Nokian Hakka dekkene er utviklet for å være sikre og forutsigbare i bruk i all slags sommervær. Våre enestående nyvinninger og overlegne tilleggstjenester gir deg en komplett kjøreglede. I vår vårkampanje vil vi at flere skal registrere seg med Hakka-garanti: Premien for dekkforhandlere og i trekningen for forbrukerkunder er en reise til Porsches kjøreskole i Tyskland!

Nokian Hakka Blue - Topp ytelse på våte veier


Nokian Hakka Blue kommer ut på topp i NAF/Motors store sommerdekktest 2012, med toppkarakter i fire av åtte kategorier. Det nye sommerdekket Nokian Hakka Blue er utviklet for raskt skiftende nordiske forhold, og gir meget godt grep og gode kjøreegenskaper på våte veier.

Nokian Rotiiva AT - Robust slitestyrke


Rotiiva AT gir gode kjøreegenskaper både på asfalt- og grusveier, men ruller uten problemer også i lett terreng. Dekkets robuste konstruksjon, og den skreddersydde gummiblandingen i slitebanen – som gir god beskyttelse mot kuttskader – gir dekket god slitestyrke også på tyngre biler.

EUs nye dekkmerking


EUs nye dekkmerking, som trer i kraft fra og med november 2012, kommer til å gjøre det enklere for forbrukerne å velge dekk.

Velkommen til Hakka Club!


Når du registrerer deg i Hakka Club, får du ved kjøp av et sett med Nokian Hakka eller Nokian Hakkapeliitta dekk den enestående Hakka-garantien, Hakka-veitjeneste og Hakka-fornøydgaranti på sommerdekk på kjøpet.

Hakkapeliitta-testfører blogger!


På denne siden kan du lese de siste observasjonene fra våre testførere. Få med deg deres opplevelser bar rattet på testfører-bloggen vår.

Hakkapedia - Måte å gjøre trafikken sikrere


Hakkapedia representerer på en moderne måte Nokian Tyres produktfilosofi, som har økt trafikksikkerhet som siktemål. Les mer om vår helhet, bli med og send videre!