to. september 15 10:17 2011 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 2/2011Les mer: newsletter.nokiantyres.com/no?issue=22468545

eNewsletter 2/2011Det første. Det raskeste. Hakkapeliitta.
Høstens vinterdekk kampanje fortsetter med vårens tema, som handlet om spesialkompetanse på nordiske forhold.

Nytt på Hakkapedia: Dekktestere fra det virkelige livet i Norge, Sverige og Finland
Tjenesten Hakkapedia er fornyet, og vil i løpet av høsten få forbrukerne til å hjelpe med utviklingen av enda sikrere dekk. I forbindelse med vår vinterkampanje vil vi starte testførerprogrammet Hakkapedia. Dette har til hensikt å styrke vårt samarbeide med forbrukerne, og å samle inn erfaringer fra dekkbrukere i det virkelige livet som en inspirasjon for vår produktutvikling.

Hakka-garantien og Hakka-veiassistanse hjelper bilister i vintertrafikken
Hakka-garantien, som følger med Nokian Hakka sommerdekk, skal i fortsettelsen også omfatte Nokian Hakkapeliitta vinterdekk. Hakka-veiassistanse sikrer hjelp dersom det oppstår problemer med Nokian dekk på veien.

Den sportslige elbilen ERA og Nokian dekk
ERA (Electric Race About) er en elbil som er bygd av studenter på Helsingfors yrkeshøyskole, Metropolia. Bilen er en fullblods sportsbil som har vunnet mange fine priser: 2. plass i konkurransen Automotive X-prize 2010 i USA, og vinner i Michelin Bibendum Challenge 2011 i Tyskland.

Nye Nokian Hakka Blue – topp ytelse på våte veier
Det nyeste tilskuddet til Nokian Tyres sommerdekkfamilie Hakka, er skreddersydd for nordiske veier. Det nye dekket gir best mulig grep og presise kjøreegenskaper på våte veier – under krevende forhold der bilføreren virkelig må kunne stole på dekkene sine.

Nokian Hakkapeliitta 75 år
Nokian Tyres mest kjente og mest fremgangsrike produkt, vinterdekket Nokian Hakkapeliitta, fyller 75 år i år.

"Vinteren kommer sikkert i år også – og like sikkert kommer Nokian Dekk"
Nokian Tyres salgsdirektør Kari-Pekka Laaksonen har det travelt på vei til flyplassen. Det er første tjenestereise etter ferien som venter.

Les mer: newsletter.nokiantyres.com/no?issue=22468545