on. september 19 09:00 2012 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 2/2012Les mer: http://newsletter.nokiantyres.com/NO

eNewsletter 2/2012 - Søk om å bli testfører i det virkelige liv og vinn Hakkapeliitta dekk!På nytt pågår en kampanje hvor du kan søke om å bli testfører i det virkelige liv. Dekk fra oss – erfaringer fra deg! Testførere i det virkelige liv får teste ekstremforhold om vinteren med Hakkapeliitta dekk og forteller om erfaringene fra sine kjøreturer i sine egne blogger. Brukserfaringer fra virkeligheten fremmer trafikksikkerheten ved å hjelpe oss i arbeidet med å utvikle enda sikrere dekk. 25 bilførere blir valgt ut til å bli med: er du en av dem?

EUs dekkmerkingEUs nye dekkmerking, som trer i kraft fra og med november 2012, vil forenkle valget av dekk. Dekkmerkingen vil fungere omtrent på samme måte som energieffektivitetsmerking på hvitevarer. Hensikten med dekkmerkingen er at man skal velge dekk av bedre kvalitet, og dermed også sikrere dekk.

Hakka-garantien og Hakka-veiassistanse hjelper bilister i vintertrafikkenVi byr på ekstra sinnsro på veien for alle som kjører med Hakkapeliitta vinterdekk. Nokian Tyres’ kundefordeler, Hakka-garantien og Hakka-veitjenesten, er med deg overalt. En telefonsamtale er nok for å få hjelp hvis du skulle støte på overraskende problemer med dekkene.

Med Hakka-garanti ut på banen bak rattet i en PorscheNokian Tyres tok første helg i september med seg en nordisk gruppe på seksten personer til kjøreskolen for sportsbiler ved Porsches bane i Leipzig i Tyskland for å skaffe seg personlig kjøreerfaring fra formulaverdenens berømte kurver og for å lære nye ting når det gjelder manøvrering av biler.

Nye Nokian Hakka Black – Maksimal ytelse for rask kjøringDet nye sommerdekket Nokian Hakka Black overbeviser med sine presise kjøreegenskaper. Den siste tilveksten til produktfamilien Nokian Hakka ruller stabilt og komfortabelt på grove nordiske asfaltveier. Dekket mestrer alle slags ekstreme forhold uten problemer, og styrer balansert selv på sporete veier, uansett hvor varmt eller kaldt det er ute.

Nokian eLine - Bransjens beste drivstoffeffektivitet og sikre grepsegenskaperNokian eLine med fremtidens teknikk går rett til topps med AA-klassifisering i EUs kommende dekkmerking.

Nokian Hakkapeliitta 7 - En testvinner med unike kjøreegenskaperNokian Hakkapeliitta 7 piggdekk har vunnet mange tester. Dekket gir unike vinteregenskaper og meget komfortable kjøreegenskaper. Dekket takler sikkert og fleksibelt raskt skiftende vinterforhold.