to. januar 28 11:00 2021 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nokian Tyres er med på reisen til en tryggere verden

Helt siden vi oppfant verdens første vinterdekk i 1934 har vi jobbet for å gjøre verden tryggere. Vi streber etter å beskytte liv og helse, noe vi har gjort i generasjoner. Vår lidenskap for å bidra til en tryggere verden har ikke endret seg på denne tiden. Målet vårt er å finne nye løsninger, ikke bare for bedre trafikksikkerhet - men også for å forbedre verden rundt oss.

Sikkerhet, også utenfor veien 

I flere tiår har Nokian Tyres vært synonymt med den ultimate sikkerheten på vinterveier. Det aller første vinterdekket imøtekom et viktig behov, og siden den gang har våre premium vinterdekk vært det foretrukne valget gjennom generasjoner av sjåfører som har kunnet oppleve sinnsro på veien  uansett forhold. De utallige innovasjonene innen vintersikkerhet, samt materialer av høy kvalitet, sørger for trygge reiser gjennom snø, is, regn og solskinn. 

Sikkerhet er nå viktigere enn noensinne i din hverdag på veien. Vi tror at vi gjennom gode valg kan bidra til bedre forhold for planeten vår og alt som lever på den. Dette viser vi gjennom å velge råvarer fra bærekraftige kilder, redusere utslipp og avfall fra produksjonen samt granske logistikk- og utløpskanalene våre. Like viktig er det å redusere utslippene fra bruken av produktene våregjennom å gjøre dekkene drivstoffbesparende og ved å bruke slitesterke, miljøvennlige materialer i produksjonenEn tryggere verden handler sist, men ikke minst, om å skape et trygt miljø for våre ansatte, samtidig som vi bistår til å bygge et blomstrende lokalsamfunn.  

Neste generasjons veisikkerhet: Nokian Hakkapeliitta 10 

Den berømte vinterdekkserien Hakkapeliitta kombinerer de beste vintersikkerhetsinnovasjonene som er utviklet over flere tiår med inngående kunnskap om vinterforhold. Hver nye Hakkapeliitta-generasjon bygger på den forrige, ettersom vi kontinuerlig lærer og utvikler måter å tilpasse oss den skiftende verden rundt oss på en trygg måte. Den sterke Hakkapeliitta-arven er til stede i det nye Nokian Hakkapeliitta 10-piggdekketEn demonstrasjon av neste generasjons veisikkerhet. 

På vinterveier gir Nokian Hakkapeliitta 10 sin unike dobbelpiggteknologi og Eco Stud 10-konseptet eksepsjonelt grep på både is og snø. Dekkenes utmerkede stabilitet og håndtering gjør reisen trygg under allforhold, mens Aramid-sideveggene gir de ekstra seighet og holdbarhet. Nokian Hakkapeliitta 10 vil også gi føreren flere kilometer på veienettersom dekket er mer slitesterkt og holder bedre på piggene. Ved bruk av biobaserte materialer og grønn produksjon, har dekket en tydelig miljøprofil. Nokian Hakkapeliitta 10 ruller også lett og reduserer CO2-utslipp fra kjøring, og Eco Stud-konseptet reduserer slitasje på veien. Vi har også hatt elbil- og hybrideiere i tankene, og utviklet en spesialtilpasset modell for bruk på disse kjøretøyene.