to. desember 13 09:00 2018 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nokian Tyres fornyer dekketikettene

Dekketikettene på Nokian Tyres' produkter vil få et nytt utseende i starten av 2019. Det nye etikettdesignet er inspirert av skandinavisk natur og viser motiver som nordlys og eventyr på snødekte fjell. Med det nye designet ønsker Nokian Tyres å fremheve den høye kvaliteten på produktene, de skandinaviske verdiene vi representerer og lovnaden om å gi ro i sjela under alle kjøreforhold.

Nokian Tyres fornyer dekketikettene

De nye dekketikettene finnes i flere utgaver avhengig av produkt og marked. Dekk som ikke krever EU-verdier vil ha seks etiketter, hver av dem med et forskjellig bilde. Premium piggdekk vil ha tre etiketter med vinterbilder. Videre vil etikettene som inneholder EU-verdier for drivstoff forbruk, våtgrep og utvendig støy også få et nytt, arktisk utseende.

Informasjonen på etikettene vil ikke endres. De vil fortsatt inneholde all den informasjonen som er viktig for både forhandleren og forbrukeren, som dimensjon, lastekapasitet og hastighetskode. Etikettfornyelsen gjelder alle Nokian Tyres-produkter for personbiler, SUV-er og varebiler både på sommer- og vinterdekk.

Fornyelse av etikettene er en del av Nokian Tyres' større profilendring som ble lansert tidligere i år. Det nye utseendet gjenspeiler selskapets lange historie, bærekraftige drift og skandinaviske verdier. De nye etikettene er unike for dekkmarkedet og kundene får vite om Nokian Tyres' eventyrlystne, omsorgsfulle og bærekraftige holdning.