fr. oktober 27 12:29 2017 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres går inn som hovedsponsor for den første IRONMAN-konkurransen på finsk jord

IRONMAN triatlonkonkurranse går av stabelen i Finland for første gang, og Nokian Tyres går inn som hovedsponsor. Den første Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland vil finne sted i Lahti, Finland 30. juni 2018. Høyintensitetssporten samsvarer godt med Nokian Tyres sine verdier om mobilitet og en aktiv livsstil, og støtter også opp om selskapets merkevaresynlighet i Finland og internasjonalt for øvrig.

Nokian Tyres går inn som hovedsponsor for den første IRONMAN-konkurransen på finsk jord

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland er en helt unik atletisk opplevelse satt rundt sør-Finlands vakre innsjøer og landsbyer, der deltakerne utfordrer seg selv i svømming, sykling og løping. Konkurransen i Lahti er et IRONMAN med 1,9 km svømming, 90 km sykling og 21,1 km løping. Den totale distansen er 70,3 engelske miles, som navnet også tilsier. Det som gjør denne konkurransen helt spesiell er det sene starttidspunktet. Dette resulterer i at deltakerne vil ankomme målstreken i nordisk midnattssol.

Nokian Tyres har engasjert seg i et flerårig partnerskap med Midnight Triathlon Events Finland Oy som representerer IRONMAN i Finland. Samarbeidet fokuserer på ulike konkurranser og relaterte nasjonale og internasjonale aktiviteter.

- Vi er veldig begeistret over dette samarbeidet. IRONMAN-konkurransene er kjent verden rundt som utfordrende, men spennende idrettsbegivenheter. Vi tror at den velrennomerte konkurransen passer veldig godt som markedskanal for Nokian Tyres, og vil hjelpe oss å heve både merkevarekjennskap og merkevaresynlighet, sier Antti-Jussi Tähtinen, Visepresident, marked og kommunikasjon i Nokian Tyres.

- Vi ønsker også å inspirere våre ansatte og våre partnere til å ta vare på helsen sin. Det finnes mange ulike måter å være aktiv på, og en av dem handler om å teste dine egne grenser. Vi er også veldig vant med triatlon, ettersom Nokian Tyres’ egne Hakkapeliitta Triatlon har promotert fysisk aktivitet i flere tiår allerede.

IRONMAN utfordrer tusenvis av mennesker hvert år

Hvert år deltar mer enn 260 000 mennesker i IRONMAN. Atletene deler alle en målbevisst holdning og et brennende ønske om å vinne over seg selv og ta ytterligere steg. Dette er samme filosofi som verdens nordligste dekkprodusent har fulgt i over 80 år. Nokian Tyres’ suksess er tuftet på den perfekte forståelse av utfordrende omgivelser, kontinuerlig utvikling og utholdenhet.

- Med Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland ønsker vi å promotere det beste med Finland og det finske folk, i tillegg til å øke den globale bevisstheten rundt finske selskaper. Nokian Tyres er et stort selskap med finske røtter, og det representerer nøyaktig de verdiene og kvalitetene vi ønsker å bringe til verden. Nokian Tyres er en perfekt hovedsponsor for konkurransen og merkevaren, sier Antti Hagqvist fra Finntriathlon Oy. Finntriathlon eier rettighetene til IRONMAN-merkevaren i Finland.

Totalt 1700 atleter har registrert seg for Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland som finner sted i Lahti neste sommer. Konkurransen ble utsolgt i løpet av seks uker.

Mer informasjon:

Antti-Jussi Tähtinen, Visepresident, marked og kommunikasjon i Nokian Tyres plc, [email protected], tel. +358 10 401 7940  

Salgs- og markedssjef for IRONMAN 70.3 Finland Antti Hagqvist, Finntriathlon Oy, [email protected], tel. +358 44 011 1415

Bilder: https://www.nokiantyres.com/ironman2018

Nokian Tyres går inn som hovedsponsor for den første IRONMAN-konkurransen på finsk jord

Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent. Selskapet sørger for sikker kjøring under krevende forhold. Dekkprodusenten produserer dekk for biler, lastebiler og tunge kjøretøy hovedsakelig i områder som stiller særlig store krav til dekkenes ytelse: snø, skog og røffe kjøreforhold i ulike årstider. Nokian Tyres’ produktutvikling søker konsekvent bærekraftige løsninger for å opprettholde sikkerhet og samtidig ta vare på miljøet, og tar hele dekkets livssyklus i betraktning. I 2016 hadde Nokian Tyres omtrent 4400 ansatte og en netto omsetning på omtrent 1,4 milliarder Euro. Dekkjeden Vianor er en del av Nokian Tyres-gruppen og har over 1500 varehus i 27 land. www.nokiantyres.no

IRONMAN og IRONMAN 70,3 er varemerker som eies av World Triathlon Corporation (WTC) Ltd, og årlig deltar mer enn 260 000 mennesker i relaterte konkurranser verden rundt. www.ironman.com. WTC eies av det kinesiske multinasjonale konglomeratet Wanda Sports Holding. Den første IRONMAN-konkurransen i Finland – Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland – finner sted i Lahti 30. juni 2018. De 1700 plassene ble utsolgt i løpet av seks uker. Rettighetene til IRONMAN-merkevaren i Finland eies av Midnight Triathlon Events Finland Oy som er subsidiert av Finntriathlon Oy. www.finntriathlon.fi