ty. desember 29 10:00 2020 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nokian Tyres introduserer et nytt flaggskip i sin vinterkolleksjon: Nokian Hakkapeliitta 10, med markedets nyeste piggdekkteknologi

Nokian Tyres fornyer sitt omfattende utvalg av piggdekk. Verdens nordligste dekkprodusent introduserer ved starten av 2021 sine nye flaggskipprodukter: Nokian Hakkapeliitta 10 piggdekk for personbil og SUV, samt et eget spesialdekk for elbiler.

− Nokian Hakkapeliitta vinterdekk er kjent som en pioner innen sikkerhet og miljøvennlighet. Neste generasjons Nokian Hakkapeliitta 10 med dobbelpiggteknologi er egnet for alle typer vinterføre. De har et balansert grep og stabile kjøreegenskaper både på is, snø og bar vei. Vi har også vært ekstra oppmerksomme på kjørekomfort og støy. Neste generasjons vinterdekk er svært stillegående, sier sjef for produktutvikling i Nokian Tyres, Olli Seppälä

− Nokian Hakkapeliitta er det ledende vinterdekkmerket i Norden og Russland. Nokian Hakkapeliitta-dekk innehar den aller nyeste teknologien, og vi tror de vil ha god effekt både på vårt eget og våre forhandleres salg. Vi gleder oss til å la forbrukerne få oppleve dekkenes unike sikkerhets- og kjøreegenskaper de kommende vintrene, sier Jukka Kasi, visepresident for produkt og innovasjon i Nokian Tyres.

I tillegg til det nye Nokian Hakkapeliitta 10-vinterdekkene, introduserer Nokian Tyres også de nye Nokian Nordman 8- og Nokian Nordman 8 SUV-vinterdekkene. Nokian Nordman-produktene gir god valuta for pengene, mens Nokian Hakkapeliitta-dekkene representerer toppnivået av premiumdekk når det gjelder ytelse og sikkerhet. Sammen supplerer de Nokian Tyres produktserie, som tilbyr dekk til alle forbrukergrupper. De viktigste markedene for begge produktporteføljene er Norden, Russland og Nord-Amerika.

De nye produktene vil distribueres til forhandlere våren 2021. Dekkene, som kommer i et omfattende utvalg av dimensjoner, vil være tilgjengelig for forbrukerne i løpet av vinterdekksesongen høsten 2021. Mer detaljert produktinformasjon og bilder av de nye vinterdekkene vil komme rundt månedsskiftet januar/februar.

For mer informasjon:  

Nokian Tyres plc, Produktsjef Kjetil Røssel, tlf. 911 55 274 
[email protected]