må. september 1 10:34 2014 i kategori Produkt pressemeldinger

Ekstrem holdbarhet, kontrollert sikkerhet

Nokian Tyres introduserer fem nye SUV-sommerdekk og fornyer sitt dekkutvalg til varebiler

Verdens nordligste dekkprodusent utvider sitt produktutvalg med fem nye SUV-dekk. Produktutvalget for SUV-segmentet utvider seg stadig og er det mest moderne på markedet. Blant innovasjonene i disse dekkene finner vi aramid-fiber forsterkede sidevegger, som også brukes i luftfarts- og militærindustrien. Den ekstremt sterke konstruksjonen i sideveggene gir slitestyrke og øker sikkerheten når man ferdes på krevende veiforhold.

Dekkens unike slitestyrke, kombinert med presise kjøreegenskaper, gir eksepsjonell kjøreglede for den som eier en kraftig SUV. Disse spesialproduktene er skreddersydd for det voksende SUV-segmentet og retter seg mot Nokians hovedmarkeder i de nordiske landene, Sentral-Europa og Russland.

Nye Nokian Hakka sommerdekk for Russland og Norden

De siste tilskuddene til Nokians sommerdekk-famile, Nokian Hakka Black SUV og Nokian Hakka Blue SUV, har dominert magasintester i både de nordiske landene og Russland. Det allsidige Nokian Hakka Blue SUV for de populære små og mellomstore SUVene bidrar til en sikker og komfortabel kjøretur fra vårens første time til høstens siste slutt. Det sporty Nokian Hakka Black SUV er laget for de største SUVene. Det oser av kraft, har presise kjøreegenskaper og er, som lillebroren, tilgjengelig på markedet i et stort utvalg dimensjoner våren 2015. Det store utvalget Hakka sommerdekk, som er laget for de nordiske landene og Russland, suppleres av Nokian Nordman S SUV, et slitesterkt og komfortabelt valg for eldre og mindre SUVer.

I tillegg til de nye SUV-dekkene introduserer Nokian Tyres også det nye varebildekket Nokian Hakka C2, som også blir en del av utvalget i Hakka sommerdekk-familien. Nokian Hakka C2 er et sikkert og stabilt varebildekk som enkelt bærer tung last, på en presis måte. Den nye serien varebildekk bruker samme dekkmønster til både lettere og tyngre varebiler.

Voksende utvalg Nokian-produkter for Sentral-Europa

Det blir også introdusert tre nye produkter til Nokian Line-familien. Disse er spesielt laget for det varierende sommerværet i Sentral-Europa. Nokian zLine SUV gir høy ytelse og presisjon, og lar deg beholde kontrollen også i ekstreme situasjoner. Nokian Line SUV er finstemt for mindre og medium SUVer, og gir en allsidig kjøreopplevelse – et riktig valg for førere som verdsetter sikker kjøring, ytelse, og komfort, både i bytrafikk og på landeveier. Det solide og sikre Nokian cLine er et perfekt valg for profesjonelle sjåfører og deres moderne varebiler og lastebiler.

Nokian Rotiiva HT er laget for lettere lastebiler, større SUVer og varebiler og er også tilgjengelig på det internasjonale markedet denne høsten. Det er et pålitelig dekk, enten du kjører på asfalt, grus eller off-road. 

Nokian presenterer de nye produktene i sitt sommerutvalg til nøkkelkunder de kommende ukene. Mer detaljert produktinformasjon blir tilgjengelig i midten av september. Dekkene sendes først til forhandlere mot slutten av 2014. 

Foto:

https://www.nokiantyres.com/hakkablacksuv
www.nokiantyres.com/hakkabluesuv 
www.nokiantyres.com/hakkac2

Video: 

Video: Nokian Hakka Black SUV
http://youtu.be/u00rU28qq98

Video: Nokian Hakka Blue SUV 
http://youtu.be/JS8tJoBGlvo

Video: Unik holdbarhet – Nokian Aramid sideveggkonsept
http://youtu.be/N5LvBke-UqY

Video: Nokian sommerdekk – ekstremtesting (engelsk)
http://youtu.be/6kT0wLEOxY4

Les mer:

Ekstra sikkerhet for nordiske veier:
https://www.nokiantyres.no/hakkagaranti/

Nokian Tyres – verdens nordligste dekkprodusent og oppfinneren av vinterdekket: https://www.nokiantyres.no/bedriften/fakta-om-bedriften/historikk/

Hakkapeliitta-blogg for testkjørere:
http://community.nokiantyres.no/

Nokian Tyres plc,

Business Manager Petri J. Niemi, tel. +358 10 401 7646 petrij.niemi(at)nokiantyres.com

Produktutviklingssjef Juha Pirhonen, tlf. +358 10 401 7708 juha.pirhonen(at)nokiantyres.com

Produktsjef, Fredrik Hauge, Nokian Dekk AS, tel. 64847700 fredrik.hauge(at)nokiantyres.com