Nye Nokian NTR 46 lastebildekk gir slitestyrke for variert anleggskjøring

må. mars 26 06:50 2012 i kategori Selskapsnyheter

Nye Nokian NTR 46 lastebildekk gir slitestyrke for variert anleggskjøringNye Nokian NTR 46 lastebildekk er utrettelig og takler utfordringene grove underlag byr på. Det robuste on/off-framdekket er beregnet spesielt på grus-, tømmer- og melkebiler. Den solide konstruksjonen sammen med den rivesterke gummiblandingen som er godt beskyttet mot stikkskader er beregnet på tøff bruk og sikrer at du kommer trygt fram.

Det åpne mønsteret med store mønsterblokker og de brede sporene sikrer gode renseegenskaper og godt grep under varierende føreforhold. Takket være M+S-merkingen innfrir spesialdekket sine løfter året rundt.

Steinavviserne i bunnen av sporene forbedrer påliteligheten under hard bruk. De minimerer faren for at kantete steiner skal trenge inn i dekket. På den måten forlenger steinavviserne dekkets brukstid ytterligere ved å forebygge skader på dekkstammen spesielt under kjøring på ujevne underlag.

Takket være høykvalitets gummiblandinger og lav varmeutvikling slites Nokian NTR 46 jevnt og dekket bevarer sine gode egenskaper under hele levetiden. Lav rullemotstand gjør at dekket ruller lett, hvilket gir redusert drivstofforbruk og mindre skadelige avgassutslipp. Nokian Tyres’ patenterte slitasjevarsler (DSI) viser hvor mange millimeter mønsterdybde som er igjen i hovedsporene.

Det gode pris/kvalitetsforholdet, som er typisk for den allsidige produktfamilien Nokian NTR, synes i form av kostnadseffektive kilometre. Som den første på markedet lanseres den nye dimensjonen 315/80R22.5. I løpet av høsten kompletteres sortimentet med dimensjonen 385/65R22.5.

Les mer om Nokians produktutvalg:
https://www.nokiantyres.no/lastebiler-og-busser

Ytterligere opplysninger: www.nokiantyres.com/nokianNTR46

Nokian Tyres plc
Produktutviklingssjef
(lastebildekk) Teppo Siltanen
tlf. 010 401 7709
teppo.siltanen(at)nokiantyres.com

Business Manager
(lastebildekk) Ari Maunula
tlf. 010 401 7521
ari.maunula(at)nokiantyres.com

www.facebook.com/nokiantyres
www.youtube.com/NokianTyresCom