on. juni 26 11:00 2019 i kategori Selskapsnyheter

Samler tusenvis av triatlonentusiaster i Nokian Tyres IRONMAN 70.3 i Finland

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland blir arrangert den 29. juni og samler tusenvis av triatlon-entusiaster og deres støtteteam i Lahti. Du kan følge det utsolgte løpet på nett. 

Samler tusenvis av triatlonentusiaster i Nokian Tyres IRONMAN 70.3 i Finland

IRONMAN ble arrangert for først gang i Finland i fjor. Det meget populære løpet har blitt utsolgt også i år og det forventes at over 2.000 triatlonentusiaster fra hele verden kommer til Lahti.

Det spesielle med dette halvdistanse-løpet er den sene starten: deltakerne vil fullføre under midnattssolen – etter å ha svømt, syklet og løpt 113 kilometer.

Også i år er Nokian Tyres konkurransens hovedpartner. Samarbeidet er en utmerket måte å promotere gleden ved bevegelse – for både profesjonelle og hobbyatleter. Triatlonmiljøets fokus på fellesskap og å hjelpe hverandre, samt holdningen som går på å utfordre deg selv er også kjerneverdier i Nokian Tyres’ bedriftskultur.

– Fjorårets arrangement var en stor suksess og presenterte Nokian Tyres godt til det globale miljøet av trenings- og utendørsentusiaster. Arrangementet er også en utmerket måte å oppfordre våre ansatte og partnere til å ta vare på seg selv, og til og med utfordre dem til å bryte sine egne grenser, sier Antti-Jussi Tähtinen, Vice President of Marketing i Nokian Tyres.