ty. oktober 19 10:45 2010 i kategori Selskapsnyheter

Vianor Industrial – nytt konsept gir profesjonell service på tung sideDekk kjeden Vianor har sammen med Nokian Heavy Tyres utviklet et nytt konsept – Vianor Industrial – som tilbyr maskinentreprenører profesjonelle løsninger, basert på bransjens nyeste innovasjoner og forretningsmodeller.

- Det nye konseptet styrker Vianors muligheter for nærhet til kunden, noe som gjør det enklere å forstå kundens dekkbehov, samtidig mulighetene for å utvikle best mulige løsninger for kundens produkt- og servicebehov øker.
Samarbeidet med Nokian Heavy Tyres gjør det mulig å forbedre kommunikasjonen og samarbeidet omkring utvikling av produkter mellom produsent, salgsledd og sluttbruker, sier Juha Lehtinen, markedssjef hos Vianor.

Det unike konseptet er et svar på de økende krav til service og teknikk som stilles av brukere av tunge arbeidsmaskiner. Det finnes allerede mer enn 20 Vianor Industrial salgspunkter i Sverige, Finland og Norge. Vianor Industrial-selgere har fått spesialopplæring, og også kunder ved andre Vianor-avdelinger kan nyte godt av deres kompetanse. De kan ved behov konsultere disse ekspertene for å finne den beste løsningen for kunden.
Antallet Vianor Industrial-avdelinger vil i fremtiden øke, og nye avdelinger vil også bli åpnet i andre land der Vianor er representert.

I Norge finnes Vianor Industrial foreløpig i Bergen Loddefjord, Elverum, Gol, Grimstad, Hamar, Haugesund, Hønefoss Hensmoen og Kristiansand, Moss, Notodden, Oslo Økern, Stjørdal, Trondheim Tiller, Tromsø, Verdal og Øyer.

Dette er Vianor Industrials salgssteder (pr. 30.09.2010):Norge – 815 60 815
- Bergen Loddefjord
- Elverum
- Gol
- Grimstad
- Hamar
- Haugesund
- Hønefoss Hensmoen
- Kristiansand
- Moss
- Notodden
- Oslo Økern
- Stjørdal
- Trondheim Tiller
- Tromsø
- Verdal
- Øyer

Sverige – 0771-16 33 33
- Kristianstad
- Norrköping
- Umeå

Mer informasjon:
Vianor: Dag Abrahamsen, tlf. 64847760 - dag.abrahamsen(at)vianor.com


Vianor er en voksende bilservice- og dekk kjede med mer enn 600 avdelinger over hele verden. Takket være det tette nettet av avdelinger er det aldri langt til nærmeste Vianor-avdeling. Kjeden har mer enn 1.000 ansatte med bred og variert kompetanse i tillegg til lang bransjeerfaring.

Nokian Heavy Tyres Ltd. er en del av konsernet Nokian Tyres, og er en av verdens mest kjente og fremgangsrike produsenter av spesialdekk. På skogsmaskindekk er bedriften markedsledende i verden. I produktutvalget inngår også forskjellige spesialdekk for landbruk, industri, havner og gruver. Felles for alle produkter er de innovative løsningene som er utviklet sammen med våre kunder, i tillegg til høy kvalitet og stor slitestyrke. Nokian Heavy Tyres er kjent som en virksomhet som gir fagkyndig og fleksibel service – den beste i bransjen.