fr. august 19 01:11 2016 i kategori Selskapsnyheter

VM i Orientering starter på lørdag

Tittelsponsor Nokian Tyres lover full rulle i ulendt svensk terreng

Verdensmesterskapet i orientering: «The Nokian Tyres World Orienteering Championships» arrangeres førstkommende lørdag 20. august i Strømstad, og varer til 27. august. Med over 400 deltakere fra 46 land ligger alt til rette for en minneverdig uke. Nokian Tyres – verdens nordligste dekkprodusent, er tittelsponsor for mesterskapet.

VM i Orientering starter på lørdag

Under mesterskapsuken vil de beste orienteringsløpere fra hele verden konkurrere i fem forskjellige konkurranser: sprint, sprint stafett, mellomdistanse, langdistanse og stafett. Det vil også arrangeres ulike tilskuerløp i løpet av uken, noe som vil gjøre Strømstad til et knutepunkt for både elite- og amatørløpere.

- Orientering og Nokian Tyres handler om mye av det samme – vi skal lykkes i ulendt terreng, selv under ekstremt krevende forhold. Dette hovedgrunnen til at vi ønsker å bidra til at årets og neste års verdensmesterskap blir en suksess, sier dekkekspert og produktsjef i Nokian Tyres Fredrik Hauge.

Det er forventet at flere tusen mennesker vil samles i den svenske skjærgårdsbyen under mesterskapet.

For mer informasjon:
https://www.nokiantyres.com/company/news-article/nokian-tyres-is-the-title-sponsor-for-the-world-orienteering-championships-in-stromstad/

Hjemmeside: http://www.nokiantyres.no/

Kontaktinformasjon:

Fredrik Hauge Produktsjef, Nokian Dekk. Tlf. 64847700 [email protected]

Twitter: https://twitter.com/NokianTyresCom 
YouTube: www.youtube.com/NokianTyresCom 
Facebook: https://www.facebook.com/nokiantyresnorge 
Linkedin https://www.linkedin.com/company/nokian-tyres-plc