VINN VINTERDEKK

Disse reglene og vilkårene, samt beslutninger om konkurransen som arrangøren gjelder for alle som deltar. 

Arrangør:

Nokian Tyres plc
Pirkkalaistie 7
PO Box 20
FI-37101 NOKIA, FINLAND
+358104017000
[email protected]

Premie:

Vi deler ut ett (1) sett vinterdekk. Vinneren får et gavekort som gir rett til å velge fire (4) Nokian Hakkapeliitta vinterdekk (personbildekk eller SUV-dekk). 

Gavekortet gjelder ett (1) år fra og med 03.01.2024. 

Gavekortet er personlig og kan ikke overføres til en tredjepart. Vinneren har rett til å takke nei til å ta imot premien. Gavekortet kan kun benyttes i butikker tilhørende Vianor-kjeden. Det er ikke mulig å bytte gevinsten mot kontanter eller andre tjenester. Eventuell skatt betales av vinneren.

Nokian Tyres plc står som arrangør av konkurransen. 

Hvem som kan delta: 

Alle personer i myndig alder med førerkort, utenom ansatte i konsernet Nokian Tyres plc og deres familiemedlemmer. 

Tid og deltagelse i lotteriet:

Tid for deltagelse er 27. november – 21. desember 2023 

For å delta i konkurransen, Meld deg på vårt nyhetsbrev på Nokian Tyres nettside og send inn kontaktinformasjonen din. 

Vinneren utpekes av en jury fra Nokian Tyres. Juryens beslutning kan ikke overklages, og juryen trenger ikke begrunne sin avgjørelse.

Trekningsdag og informasjon om gevinst:

Trekningen skjer mandag 3. januar 2024. Vinneren informeres via epost. Vinneren må svare på meddelelsen og bekrefte at premien tas imot senest innen en (1) uke etter beskjeden er gitt. Dersom så ikke skjer velger arrangøren en ny vinner. 

 Behandling av personinformasjon:

Deltagerens personinformasjon behandles i tråd med personvernloven. Les mer om personvernloven.

Arrangøren kan bruke kontaktinformasjon som deltageren har oppgitt i konkurransen for å informere han/henne om saker som har med konkurransen å gjøre. 

Bruk av Materiell:

Organisatoren av konkurransen har rett til å bruke alle svar, bilder og eventuelt annet materiell ("Materiell") sendt av deltageren til Nokian Tyres i deres kommunikasjon og i markedsøyemed i alle sine kanaler uten begrensninger og uten å gi Deltageren beskjed. Deltageren vil ikke bli kompensert for bruk av Materiellet. Deltageren er ansvarlig for at Materiellet vedlagt ikke er opphavs beskyttet av tredjepart. Deltageren er også ansvarlig for at alle personer i Materiellet har gitt tillatelse til at Materiellet kan brukes i konkurransen. Deltageren er ansvarlig for all skade som kan tilstøte Nokian Tyres om ikke Deltageren følger reglene. 

Endringer i vilkår og betingelser:

Den som deltar i konkurransen, forplikter seg til å følge de offisielle reglene som gjelder for konkurransen og som arrangøren setter. Arrangøren forbeholder seg retten til å foreta endringer. Eventuelle endringer informeres via kampanjesiden.