to. oktober 2 11:49 2014 i kategori Selskapsnyheter

eNewsletter 2/2014 - Enestående sikkerhet på Nordiske vinterveier

Klikk her for å se vårt nyhetsbrev.

Enestående sikkerhet på Nordiske vinterveier
Det unike grepet til verdens beste vinterdekk, spiller hovedrollen i høstens vinterdekkskampanje. Den fornyede og enda mer omfattende vinterdekksfamilien, Nokian Hakkapeliitta, gir overlegen sikkerhet på alle vinterveier. De testvinnende Hakkapeliitta dekkene, som er utviklet av oppfinneren til vinterdekket, er klar for å vinne over den nordiske vinteren. Vår omfattende vinterkampanje, kommer også i år, til å være godt synlig i ulike medier frem til slutten av oktober.

Nokian er vinneren av årets vinterdekktest
Den årlige vinterdekktesten i NAFs bilmagasin Motor har kåret piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 til testvinneren for vintersesongen 2014/2015. Blant de piggfrie vinterdekkene gikk Nokian også helt til topps med Hakkapeliitta R2.

Hvor mange stjerner vil du tildele dine Nokian dekk?
Delta i vår produktvurdering og vinn bildekk med et veigrep som aldri før! Som premie blir det trukket fem sett med Nokian Hakkapeliitta bildekk. Konkurranseperioden er 15.9.-12.10.2014. Selvfølgelig kan du delta i loddtrekningen selv om du ennå ikke har noen erfaring med våre vinterdekk!

Nye Nokian Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk – meget godt grep og høy slitestyrke
Nokian Tyres, som for 80 år siden lanserte verdens første vinterdekk, lanserer nå et nytt piggdekk for SUV-modeller: Nokian Hakkapeliitta 8 SUV. Det nye dekket har mange nye innovasjoner som forbedrer kjøreegenskapene under tøffe nordiske vinterforhold. Bransjens mest moderne piggteknikk gir meget godt grep på is og snø.

Hakka-garanti - Vår kundefordel gir deg hell i uhell
En overraskende hindring i veien kan skade dekket. Hakka-garantien erstatter det skadde dekket kostnadsfritt. Gjør et trygt dekk-kjøp, og ta i bruk Hakka-garanti!

Hakkapeliitta vinterkjøreskole
Nokian dekk har gjennom hele sin historie gjort bilkjøring på vinteren sikrere og mer behagelig. Gode dekk alene er likevel ikke nok på vinterveiene, men kunnskapen og ferdighetene må også være i orden. På disse sidene har vi samlet en omfattende kunnskapspakke om vinterkjøring.

Nokian Tyres introduserer fem nye SUV-sommerdekk og fornyer sitt dekkutvalg til varebiler
Verdens nordligste dekkprodusent utvider sitt produktutvalg med fem nye SUV-dekk. Produktutvalget for SUV-segmentet utvider seg stadig og er det mest moderne på markedet. Blant innovasjonene i disse dekkene finner vi aramid-fiber forsterkede sidevegger, som også brukes i luftfarts- og militærindustrien. Den ekstremt sterke konstruksjonen i sideveggene gir slitestyrke og øker sikkerheten når man ferdes på krevende veiforhold.