fr. oktober 6 12:54 2017 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres fortsetter som hovedsponsor for verdensmesterskapet i orientering

Nokian Tyres har fornyet sin sponsoravtale med det Internasjonale Orienteringsforbundet (IOF), og fortsetter som hovedsponsor for orienterings-VM. De to organisasjonene startet samarbeidet i 2016, og nå er en ny, forlenget flerårig avtale signert.

Nokian Tyres fortsetter som hovedsponsor for verdensmesterskapet i orientering

Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent og ekspert på røft terreng og varierende værforhold. Selskapets nordiske verdier og visjon om å være dekkindustriens pioner innen bærekraft har gitt resultater i form av trygge og miljøvennlige produkter. Dette er en av grunnene til at partnerskapet med IOF er en god match for selskapet. 

- Vårt orienteringssponsorat er basert på et felles verdigrunnlag mellom oss som selskap, det globale orienteringsforbundet og idrettens natur, sier Antti-Jussi Tähtinen, Visepresident marked og kommunikasjon i Nokian Tyres. – Med orienterings-VM får vi en spennende plattform å promotere Nokian Tyres på, og vi ser spent på videre muligheter med denne flotte utendørsidretten.

Hovedfokus i den nye avtalen er å skaffe Nokian Tyres synlighet på markedet som hovedsponsor for orienterings-VM og IOFs hovedpartner. Avtalen inkluderer også muligheter for Nokian Tyres til å bli involvert i IOFs utviklingsprosjekt Verdens Orienteringsdag i tillegg til andre begivenheter, eksempelvis IOFs verdenscup i orientering.

- Vi er veldig fornøyde med å ha Nokian Tyres som vår hovedsponsor i orienterings-VM, sier CEO i IOF Tom Hollowell. – Vi var tidlig enige om verdien vi har kunnet levere de første to årene, og at Nokian Tyres ønsket å forlenge. Underveis i våre diskusjoner har vi også identifisert et antall områder der vårt samarbeid kan utvikles og forbedres, og vi ser frem til å skape enda mer verdi de kommende årene.

Nokian Tyres orienterings-VM 2018 vil avholdes i Riga og Sigulda, Latvia 4.-11. august.

Internasjonale Orienteringsforbundet (IOF)Om Nokian Tyres

Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent. Selskapet sørger for sikker kjøring under krevende forhold. Dekkprodusenten produserer dekk for biler, lastebiler og tunge kjøretøy hovedsakelig i områder som stiller særlig store krav til dekkenes ytelse: snø, skog og røffe kjøreforhold i ulike årstider. Nokian Tyres’ produktutvikling søker konsekvent bærekraftige løsninger for å opprettholde sikkerhet og samtidig ta vare på miljøet, og tar hele dekkets livssyklus i betraktning. I 2016 hadde Nokian Tyres omtrent 4400 ansatte og en netto omsetning på omtrent 1,4 milliarder Euro. Dekkjeden Vianor er en del av Nokian Tyres-gruppen og har over 1500 varehus i 27 land.

Mer info: www.nokiantyres.no

Mer informasjon:

Antti-Jussi Tähtinen, Visepresident marked og kommunikasjon, Nokian Tyres [email protected], tel. +358 10 401 7940

Tom Hollowell, CEO, det Internasjonale Orienteringsforbundet
[email protected], tel. +46 70 314 74 33