to. september 4 09:19 2014 i kategori Selskapsnyheter

Ny samarbeidsavtale med det Internasjonale orienteringsforbundet og Tough Mudder

Nokian Tyres har inngått en treårig avtale med det Internasjonale orienteringsforbundet (IOF). Som del av avtalen skal Nokian være sponsor av verdensmesterskapet og verdenscupen i orientering.

– Nokian Tyres er en spesielt god partner for oss. Selskapets produktutvikling er opptatt av å mestre utfordrende forhold og skape miljøvennlige løsninger, noe som også er viktig for orienteringsløpere. Vi er veldig fornøyd med kontrakten, som varer ut 2017. Målet vårt er å bruke verdensmesterskapet som hovedsted for promotering, sier Barbro Rönnberg, generalsekretær i IOF.

Nokian Tyres blir hovedsponsor av verdensmesterskapet i 2016 og 2017, og øker dermed sin tilstedeværelse på TV, nett, og i sosiale medier.

Prestere under krevende forhold

Nokian Tyres lanserer også et samarbeid med hinderløpet Tough Mudder. Kontrakten fokuserer på Sentral-Europa, og gjelder ut 2015. Samarbeidet blir synlig på forskjellige måter i markedsføringen av Nokian Tyres i Europa.

– Nokian Tyres merkevare og Tough Mudder har samme holdning om å prestere under krevende forhold, med kløkt og kampånd. Dette samarbeidet gir et passende image til våre SUV-dekk, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Antti-Jussi Tähtinen i Nokian Tyres.

Siden 2010 har hinderløpet Tough Mudder arrangert over 100 aktiviteter, med nesten to millioner deltakere. Banen som brukes tester generell styrke, utholdenhet, samspill og mental styrke.

Markedsleder

Nokian Tyres er markedsledende i de nordiske landene og Russland, og opplever sterk vekst i Sentral-Europa og Nord-Amerika. Nokian Hakkapeliitta, som er den mest kjente merkevaren fra Nokian Tyres, har fått flere topplasseringer i magasintester de siste tiårene.

Nokian Tyres plc
Antti-Jussi Tähtinen
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
Tlf. +358 10 401 7940

Linker: www.orienteering.org, www.toughmudder.de, www.toughmudder.co.uk

Video: Nokian sommerdekk – testing under ekstreme forhold
http://youtu.be/6kT0wLEOxY4

Video: Nokian Tyres – raskest på is
www.youtube.com/playlist?list=PLB53CA713E2BF4583

Nokian Tyres – verdens nordligste dekkprodusent og oppfinneren av vinterdekket https://www.nokiantyres.no/bedriften/fakta-om-bedriften/ 

www.nokiantyres.no