ty. april 3 01:39 2018 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nye sommerdekk: Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV og Nokian Hakka Blue 2 SUV

Det årlige skiftet til sommerdekk nærmer seg, og i år er en helt ny Nokian Hakka produktfamilie tilgjengelig. Nokian Tyres’ nye premium sommerprodukter for 2018 består av Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV og Nokian Hakka Blue 2 SUV.

Nye sommerdekk: Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV og Nokian Hakka Blue 2 SUV

I sommer er vi glade for å tilby to nye produkter til SUV-eiere. Nokian Hakka Blue 2 SUV og Nokian Hakka Black 2 SUV gir trygghet, høy kjørekomfort og godt grep ved plutselig regnvær. Nokian Hakka Black 2 SUV er designet spesielt for høyprestasjons SUV-er, mens Nokian Hakka Blue 2 SUV er en vinner på våte veier. Disse premium-dekkene bruker Nokian Tyres’ patenterte Aramid Sidewall-teknologi som er laget for å gi ekstra styrke i sideveggene, så dekket bedre takler plutselige støt og rifter.

Den tredje nykommeren for sommeren 2018 er Nokian Hakka Black 2, designet for kraftige personbiler, og sportslig kjøring. Dekkets egenskaper skal gi et balansert våtgrep kombinert med presis og responsiv styreevne. Nokian Hakka Black 2 gjør generasjonsendringen for Nokian Hakka personbildekk komplett.

De andre medlemmene i den nye generasjonen er Nokian Hakka Blue 2 for mellomstore biler og Nokian Hakka Green 2 for mindre biler. Nokian Tyres’ utvalg av sommerdekk strekker seg nå fra snertne urban cruisers til store offroad monsterbiler. De siste årene har selskapet økt fokuset på produktutvikling som tar hensyn til eiere av elbiler og hybridbiler.

− Med Nokian Hakka sommerdekk vil vi tilby ubekymret og komfortabel kjøring i det varierende nordlige sommerværet. Vi har fornyet hele produktfamilien, og den er nå mer omfattende, moderne og konkurransedyktig. Det er også viktig for oss at dekkene tar vare både på sjåføren og miljøet, sier Kjetil Røssel, dekkekspert produktsjef i Nokian Tyres.

Nokian Hakka Black 2 klatret helt til andreplass i Motor sin ferske sommerdekktest. Testresultatet viste at «Det har en fin og presis kjørefølelse, som gjør at kjøringen føles artig og trygg. Dekket har godt bremsegrep på både tørt og vått underlag, og er egentlig uten svake punkter.»

Alle de nye produktene vil være tilgjengelige så snart sesongen begynner, og de vil selvsagt dekkes av Hakkagarantien.

Nokian Hakka Black 2 SUV – Tough Cool Performer

Nye Nokian Hakka Black SUV 2, designet for større, kraftige SUV-er, kjører jevnt i både urban trafikk og på landlige grusveier. Den robuste oppbygningen og aramidforsterkede sidevegger gir etterlengtet holdbarhet ved å beskytte mot støt og rifter.

Nokian Hakka Blue 2 SUV – Tough Wet Performer

Nye Nokian Hakka Blue 2 SUV er et trygt og pålitelig valg for SUV-er og crossover-modeller. Dekkets viktigste karakteristikk er det utmerkede våtgrepet som gjør kjøringen enkel og komfortabel også i regnvær. Den robuste strukturen og aramidforsterkede sidevegger sikrer at dekket tåler støt og rifter som kan oppstå under kjøring.

Nokian Hakka Black 2 – Cool Performer

Nye Nokian Hakka Black 2 håndterer den krevende nordiske sommeren på en balansert måte. Oppkjørte veier bringer faktisk ut det beste av den ekstremt stabile og logiske styreevnen. Det nye Dynamic Grip-konseptet sikrer at kontaktflaten til dette dekket, designet for aktiv og sportslig kjøring, forblir konstant og presis.

Les mer om nye sommerdek og last ned produktbilder

Nokian Hakka Blue 2 og Nokian Hakka Green 2 tilbyr sikkerhet og balanse for personbiler

Sommerdekket Nokian Hakka Blue 2 beholder kontrollen på vått underlag. Det stopper kontant og forhindrer vannplaning helt uanstrengt. Presis styreevne gjør kjøringen enkel, logisk og behagelig. Nokian Hakka Green 2, det lettrullende førstefødte dekket i andre generasjon Nokian Hakka sommer dekk, tilbyr en unik holdbar sikkerhet for nordiske veier. Dekket forhindrer vannplaning effektivt, gir store drivstoffbesparelser og varer lenger.

Les mer om Nokian Hakka Blue 2
Last ned produktbilder

Les mer om Nokian Hakka Green 2
Last ned produktbilder

Aramidforsterkede sidevegger beskytter nå også varebildekk mot slitasje

Aramid Sidewall-teknologi ble designet for å tilføre ekstra holdbarhet for utfordrende forhold. Tidligere i år ble sideveggstrukturen som inneholder sterke aramidfibre også utvidet til Nokian dekk for varebiler og campingvogner. Aramidfibrene som er inkludert i gummiblandingen i sideveggene er selve kjernen i teknologien. Aramidfibrene forsterker sideveggene slik at de bedre motstår ytre påvirkninger og kutt, og kan til og med forhindre at en dekkskade oppstår.

Nokian Hakka C2 sommerdekk, designet for varebiler, får også aramidforsterkede sidevegger. Stålbeltene og gummiblandingen til Nokian Hakka C2 er optimalisert for tung belastning og røff bruk. Det gir holdbarhet, sikkerhet og kjørekomfort som opprettholdes selv om dekket er slitt. Nokian Hakka C2 er behagelig å kjøre og sparer også drivstoff med den lave rullemotstanden.

Aramid Sidewall-teknologi finnes i følgende sommerprodukter:

For varebiler:

Nokian Hakka C2

For SUV-er og lette lastebiler:

Nokian Hakka Black 2 SUV

Nokian Hakka Blue 2 SUV

Nokian Rockproof

Nokian Rotiiva AT

Nokian Rotiiva AT Plus

Hakkagarantien gir deg ro i sjelen

Nokian Tyres’ unike Hakkakonsept inkluderer også Hakkagarantien og medfølgende veitjeneste. Dersom et korrekt montert dekk, under normal brukt blir ødelagt, vil sjåføren få et nytt, tilsvarende dekk uten omkostninger. Hakkagarantien forutsetter registrering, og er gyldig i et år fra kjøpsdato, eller til dekket har en gjenstående mønsterdybde på minimum fire millimeter. Dersom dekket ødelegges mens du er på veien vil Hakkagarantiens veitjeneste sendes for å hjelpe deg.

Les mer om Hakkagarantien

Mer informasjon: www.nokiantyres.no

Nokian Tyres plc, Produktsjef Kjetil Røssel, 911 55 274