Nokian Hakkapeliitta 10 SUV - Ro i sjela for den nordiske vinteren

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Se video

Neste generasjon sikkerhet

Det nye piggdekket Nokian Hakkapeliitta 10 SUV er utviklet for å gi ultimat sikkerhet i de situasjoner der det trengs som mest. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • ULTIMAT SIKKERHET - OVERLEGENT GREP PÅ IS OG SNØ
  • FØRSTEKLASSES STABILITET OG KJØREKOMFORT
  • FORBEDRET KJØRELENGDE OG LAVT DRIVSTOFFORBRUK 
  • ARAMID-FORSTERKEDE DEKKSIDER GIR UNIK HOLDBARHET OG BESKYTTELSE
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Nokian Hakkapeliitta 10 SUV
Nokian Hakkapeliitta 10 SUV
0
0

Kundevurderinger

Ingen produktvurderinger funnet. Skriv din egen vurdering.

Dekkdimensjoner

215/65R16 102T XL Studded

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

215/70R16 100T Studded

maksimal belastning 800 kg, opp til 190 km/h

245/70R16 111T XL Studded

maksimal belastning 1090 kg, opp til 190 km/h

265/70R16 112T Studded

maksimal belastning 1120 kg, opp til 190 km/h

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

MODERNE PIGGLØSNINGER GIR ET OVERLEGENT GREP PÅ VINTERVEIER

De største utfordringene i vanskelige vinterforhold, er bremsing og dårlig grep ved sving eller filbytte på snødekte veier. I de mest krevende kjøreforholdene er vinterdekk førstelinjen når det kommer til sikkerhet. Den moderne piggteknologien i Nokian Hakkapeliitta 10 SUV bedrer grepet og gir sjåføren tid til å reagere før grepet forsvinner og bilen kommer ut av kontroll. Alle piggenes plassering i dekket er optimalisert med datamoddelering, og de nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel.

BEDRE HOLDBARHET OG BALANSERT GREP

Vintervær byr på mange utfordringer for sjåfører. Fra snø- og isdekte veier, til store sprekker og hull i veien. Nye Nokian Hakkapeliitta 10 SUV har bedre slitestyrke og stabilitet for å møte behovene som store SUV'er med høyt tyngdepunkt. Det aggressive mønsteret og den multifunksjonelle seipingen er en perfekt kombinasjon av best mulig veigrep, stabilitet og utmerkede kjøreegenskaper på alle underlag. Som med alle sine SUV-produkter, har Nokian Tyres innlemmet sin revolusjonerende Aramid Sidewall-teknologi i Nokian Hakkapeliitta 10 SUV-dekkene.

HOLDBAR SIKKERHET

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV har lav rullemotsand og utmerket vintergrep for kalde vinterdager, men har også utmerket veigrep også i mildere temperaturer. Takket være den nye gummiblandingen er rullemotstanden meget lav, noe som reduserer bilens utslipp. Den skreddersydde blandingen av miljøvennlige ingredienser gjør Nokian Hakkapeliitta 10 SUV til et ansvarsfullt alternativ for bilister.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING

Nye Nokian Hakkapeliitta 10 SUV tilbyr et behagelig og stabilt støynivå. Den optimaliserte piggplasseringen er utformet for å øke kjørekomforten gjennom å minske forstyrrende lydbølger til et minimum. Når en pigg slår mot underlaget så skaper den lydbølger som føres videre gjennom gummiblandingen til dekkets stålbeltekonstruksjon og videre til dekksidene. Derifra føres lydbølgene til felgene og til bilens karrosseri og til kupeen. Fordelen med den optimaliserte piggplasseringen er at man kan eliminere de mest fremtredende frekvenstoppene som det menneskelige øret opplever som forstyrrende.

Double Stud Technology

Maksimal sikkerhet på is og snø

Piggene i dekkets midtparti forbedrer grepet under akselerasjon og bremsing mens piggene i skulderpartiene maksimerer grepet ved sving og filbytte. De nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel. Den nye plasseringen av piggene forbedrer dekkets sidegrep og kjøreegenskapene spesielt på is, samtidig som den fobedrer støynivået og kjørekomforten.

Eco Stud 10 concept

Bedre isgrep, mindre veislitasje

Eco Stud 10 concept, innebærer økt tykkelse på basegummien og en spesiell gummipute med luftdempende teknologi. Luftrommet i midten av piggens flens demper piggens anslag mot underlaget og minsker veislitasjen. Livslengden til Nokian Hakkapeliitta 10 SUV er også økt gjennom at piggene sitter bedre fast i dekket på grunn av den økte tykkelsen på basegummien.

Aramid Sidewall teknologi

Bedre slitestyrke og beskyttelse

Aramid Sidewall teknologi tilbyr holdbarhet og beskyttelse i overraskende situasjoner. Aramid-forsterkede sidevegger øker slitestyrken og beskytter dekket i utfordrende forhold. De ekstremt sterke Aramid-fibrene i gummiblandingen beskytter dekksidene mot skader fra støt og kutt som ellers kunne ødelagt dekket.

Gummiblanding

Overlegen ytelse under alle forhold

Utmerket vintergrep og lav rullemotstand. Gjennom banebrytende blandingsteknologi og høyt presterende råmaterialer tilbyr den neste generasjon vintergummiblanding i Nokian Hakkapeliitta 10 SUV også overlegent vintergrep og stabil ytelse i mildere vintervær. Nye innovative råmaterialer, som furu kvae og canola olje utgjør 30% av ingrediensene i gummiblandingen, mens mer enn 50% av alle oljene brukt i dekket er bio-baserte. Lav rullemotstand gir drivstoffbesparelser og reduserer farlige utslipp.

Winter Safety-indikatoren (WSI)

Patentert sikkerhet

Den patenterte Winter Safety-indikatoren (WSI) i dekkmønsteret forbedrer sikkerheten ytterligere. Den viser den gjenværende mønsterdybden ved hjelp av et snøfnuggsymbol. Snøfnugget er synlig helt til fire millimeter mønsterdybde gjenstår. Når snøfnugget er slitt helt vekk, betyr det at du bør kjøpe nye vinterdekk for å sikre en trygg kjøreopplevelse.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

OPPLEV NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 SUV I 3D

Med Augmented Reality (AR) kan du oppleve Nokian Hakkapeliitta 10 SUV på en helt ny måte. Alt du trenger er mobiltelefonen din. Last ned Arilyn-appen til telefonen din, åpne skanneren, skann AR-utløseren (bildet i denne teksten) og et 3D-bilde av dekket vises på telefonens skjerm.

Nyt magien!

For media

For media

Velkommen til vår materialbank! Her finner du pressemeldinger, bilder og videoer av vårt nye produkt. Alt materiell er til fri avbenyttelse så lenge kilden nevnes.

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

Et premium dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og støy - og ser bra ut. Sommerdekk fra Nokian Tyres gir dessuten forbedret sikkerhet og kjøreegenskaper under krevende vær og føreforhold på sommeren.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Holdbarhet er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet vurderes gjennom hele dekkets levetid. Som med alle våre produkter, er Nokian Hakkapeliitta 10 utviklet med miljøvennlighet i tankene.