Det er en vakker reise

Den flotte naturen er nærmere enn du tror!

minute read

I stedet for å reise rundt i verden, hvorfor ikke ta med familie i bilen og utforske alle de spennende eventyrene som finnes nær deg? Selv en kort tid i naturen kan hjelpe deg å slappe av og puste lettere.


Miniferie med minimalt karbonavtrykk

Helgeturer og sommerferier kan gi deg et kjærkomment avbrekk fra den daglige tralten. Når du setter deg i bilen, kan du legge dine egne planer og bestemme din egen rute. Kjør hele dagen eller bare i noen timer, det er opp til deg. Du trenger ikke skynde deg for å rekke fly eller dra bagasjen med rundt på stasjoner. Bare sett deg i bilen og dra dit dagen tar deg, enten det er bærplukking, avslapping på et feriested ved sjøen eller utforsking av gamle slott og ruiner. Kanskje det er en nasjonalpark innenfor kjøreavstand? Eller en bypark du ikke har utforsket enda? Å tilbringe tid i naturen er en utmerket måte å stresse ned og nære kreativiteten på.

Kvalitetstid med familien

Når du reiser lokalt, får du dessuten tilbrakt litt kvalitetstid med dine nærmeste og sett det skiftende landskapet usjenert og komfortabelt i egen bil. Å pakke en nistekurv og gå en liten tur i naturen er selve definisjonen av eventyr for et barn. Tenk deg å sitte ved bålet og steke pølser eller marshmallows, høre det beroligende havbruset eller vinden som visker i skogen ...  Det er den typen minner som barnet ditt vil sette pris på som voksen. Dagsturer er ikke dyrt, siden du kan kjøre hjem om kvelden og sove i din egen seng.

Øk lufttrykket, ikke blodtrykket

Bilferie kan være morsomt hele året, så lenge du har egnede dekk på bilen. Bare husk på at når du har bilen full av folk og bagasje, må du kontrollere at dekkene klarer oppgaven. Jo mer last, desto høyere lufttrykk trengs for å frakte den sikkert. Så når du har fått inn alt og alle i bilen, husk å ta en tur innom bensinstasjonen for å sjekke lufttrykket før du setter kursen mot det store ukjente!

Trygghet for å utforske den store naturen

Visste du at du kan få mer trygghet når du aktiverer Hakka-garantien for de nye Nokian Hakka-dekkene dine? Hvis dekket blir skadet ved et uhell, får du veihjelp, berging og et helt nytt dekk uten kostnad. Så kom deg av gårde – en vakker reise venter.

RO I SJELA PÅ NORDISKE SOMMERVEIER

Våre Nokian Hakka sommerdekk sikrer ro i sjela i nordiske sommerforhold, fra tidlig vår til sen høst. Finn sommerdekk som passer for deg, og opplev bekymringsfri ferdsel på sommerveien.

NOKIAN HAKKA SOMMERDEKK