Det er en vakker reise

Liv i bakkene hele året!

minute read

Sommeraktiviteter på skisteder er like morsomt som vintersport


Liker du å teste grensene dine i skiløypa? Selv når snøen er borte kan du ha det gøy på skisteder. Mange av dem er åpne hele året og har en rekke aktiviteter for eventyrlystne.

 

Utforsykling er ikke bare for våghalser

Hvis du liker fart og spenning, kan du prøve utforsykling! Denne litt mer eksotiske versjonen av terrengsykling har blitt en vanlig sommeraktivitet på mange skisteder. Selv om det kan høres litt vågalt ut, er det ulike vanskelighetsgrader, akkurat som på ski. Bakker for begynnere og bakker for viderekomne. Det beste er at ofte trenger du ikke sykle opp bakken, bare ned! Akkurat som ved skikjøring om vinteren kan du og sykkelen din ta heisen helt til topps!

Mange steder er det kurs for begynnere og mulighet for å leie utstyr, så du slipper å gjøre en investering før du prøver det. Du trenger en spesiell sykkel samt en hel ansiktshjelm og kroppsbeskyttelse. Tenk deg å suse ned bakken på sykkel!

 

Kom deg sikkert ut til naturstiene

De fleste skistedene ligger i vakre omgivelser med stier overalt. Men veiene der er ikke alltid så bra. Med våre dekk kan du kjøre like sikkert på smale fjellveier som du gjør i bygatene hjemme. Dermed kan du komme fram uthvilt, gå turer og ta flotte bilder til Instagram og likevel ha energi til å nyte alt som stedet har å by på.

RO I SJELA PÅ NORDISKE SOMMERVEIER

Våre Nokian Hakka sommerdekk sikrer ro i sjela i nordiske sommerforhold, fra tidlig vår til sen høst. Finn sommerdekk som passer for deg, og opplev bekymringsfri ferdsel på sommerveien.

NOKIAN HAKKA SOMMERDEKK