Det er en vakker reise

Med disse dekkene kan du kjøre SUV-en din til kanten – og over den!

minute read

Du tror kanskje du kan kjøre hvor som helst med SUV-en din, men i virkeligheten kan dårlige dekk hindre deg i å få maksimalt utbytte av bilen ved daglig bruk, for ikke å snakke om terrengegenskapene. Løsningen vår er å forsterke sideveggene med slitesterke aramidfibre. Nokian Tyres sin Aramid Sidewall-teknologi styrker dekkets sidevegger med fibre som blant annet brukes i luftfart og andre applikasjoner. Resultatet er at dekkene ikke blir skadet når de treffer fortauskanter eller hull i veien.


Det finnes ingenting som heter dårlig vei

Én av grunnene til å skaffe seg en SUV er den høyere bakkeklaringen som gjør det mulig å kjøre også på mer ujevne veier. Hvis du har lavt lufttrykk og kjører i et hull i veien, risikerer du imidlertid raskt store dekkskader, da sideveggene vanligvis er den svakeste delen av dekket. Aramid Sidewall-teknologien er designet spesifikt for å hindre ureparerbare punkteringer som skyldes skarpe steiner og hull i veien.

På god fot med fortauskantene

Selv om du ikke bruker SUV-en så mye i terreng, må du trolig av og til parkere den ved en fortauskant. Hvis du treffer en skarp fortauskant i en uheldig vinkel, kan det være nådestøtet for dekkene. Da er det godt å ha Aramid Sidewall-teknologien som beskyttelse!

Se videoen om hvordan støtbeskyttelsesteknologi verner dekkene slik at du kommer fram.

Se utvalget vårt av aramidforsterkede sommerdekk for SUV

RO I SJELA PÅ NORDISKE SOMMERVEIER

Våre Nokian Hakka sommerdekk sikrer ro i sjela i nordiske sommerforhold, fra tidlig vår til sen høst. Finn sommerdekk som passer for deg, og opplev bekymringsfri ferdsel på sommerveien.

NOKIAN HAKKA SOMMERDEKK