Nokian TYRES

HakkaPELIITTA 8 SUV

godt grep og høy slitestyrke

This product is out of production

Alle dekk

Finn dekkene som passer best for deg

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Hvordan finne din dekk dimensjon

Dekkdimensjonen som passer din bil er spesifisert som en rekke tall og bokstaver, for eksempel: 205/55 R 16 94 V XL. Du kan finne denne informasjonen fra siden på dekkene som sitter på bilen, eller i instruksjonsboken.

  1. Bredde f.eks. 205
  2. Høyde f.eks. 55
  3. Felg f.eks. 16

Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk – meget godt grep og høy slitestyrke

Piggdekk for SUV-modeller: Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 SUV. Dekket har mange nye innovasjoner som gir enda bedre egenskaper tilpasset tøffe nordiske vinterforhold. Bransjens mest moderne piggteknikk gir meget godt grep på is og snø.

  • SIKKERT GREP I ALL SLAGS VINTERVÆR
  • PRESISE KJØREEGENSKAPER
  • FORSTERKEDE SIDEVEGGER MOTSTÅR STØT OG KUTT
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Også egnet for elbiler
Også egnet for elbiler
testvinner elektriskekjøretøy
Hakkapeliitta 8 SUV

Kundevurderinger

Rangering 4.6 basert på 249 kundevurderinger


Topp vinterdekk med suverent grep

NybegynnermedSUV2023 • 17 måneder siden

Kjører SUV for første gang med topp vinterdekk! Suverent grep på glattisen!

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Gode og stødige dekk

EinarD • 3 år siden

Jeg kjøpte disse når snøen kom og er svært fornøyd med dekkene.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

topp vinterdekk!!

JosteinO • 4 år siden

Har hatt Hakka piggdekki mange år, og dette er utmerket dekk. Både for styring, fremkommelighet og bremsing. Bråker litt mer enn Hakka 7??

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

☆piggdekk

Mercedes13 • 4 år siden

Topp veigrep og utrolig god kjørefølelse. Førstegang jeg prøver SUV versjonen og like fornøyd som med de vanlige. Absolutt verdt pengene!

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Skuffer

Larserik • 5 år siden

Disse fulgte med en Ford Kuga jeg kjøpte, og dem var "som nye". Sier det bare som det er, dem støyer så mye på min Ford Kuga 2010 modell at jeg vurderer å prøve et annet merke. Har også opplevd dem som "veldig brå" hvis det slipper. Et første gang jeg er oppriktig skuffet over Nokian, og jeg har prøvd de aller fleste Nokiandekk. Men, det ER bra dekk, som bremser og klatrer bra, og sitter bra på de fleste forhold, men det negative med dem veier ikke opp for dette denne gangen.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Fantastisk vinterdekk med pigg

Staksto1 • 5 år siden

Jeg har tidligere kjørt med Nokian Hakkapelitta 7 suv i dim. 235/50-18, men bruker nå Nokian Nokian Hakkapelitta 8 suv i dim. 225/55-18. Hovedforskjellen på disse dekkene er litt mønster og antall pigger. Den tidligere utgaven hadde utrolig til slitestyrke og kvalitet på pigger. På denne versjonen har piggene enda blir et hakk bedre. Støyen er mindre med dobbet så mange pigger. Her har Nokian virkelig løst det! Anbefales. Dekket blir brukt på VW Tiguan.

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Hakka 8 ble nedtur

Pajero • 6 år siden

Kjørte på Hakka suv 5 i flere vintrer og da jeg måtte bytte kjøpte jeg dessverre Hakka 8 da jeg trodde at et nytt dekk var enda bedre, eller minst like bra. For en nedtur, etter å kjørt utallige mil og følt meg trygg uansett føre med de forrige dekkene ble det slutt med dette. Hakka 8 slipper når man minst venter det og greier ikke og drenere bort slaps/ slushet sånn som Hakka 5 gjorde det. De samme erfaringene fikk 2 andre bekjente da de gikk over til Hakka 8. Man får håpe at Hakka 9 suv er blitt bedre. Sitter igjen med en følelse at mønsteret har blitt for tett i midten av dekket. Har samme dekkdimensjon nå som før.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Fantastisk bra dekk.

ashjelle • 6 år siden

Har brukt dekkene til og fra jobb i snart 5 uker og har kjørt på alle variasjonene av norsk vinterføre i perioden. Er imponert over dekkenes håndtering av de ulike underlagene og ikke minst i de hastigheter som veistrekningene tillater, selv på vått is-føre.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Det beste vinterdekket har blitt enda bedre!

Stodekk • 7 år siden

Kjørte på de i et par uker før jeg la om til sommerdekk ( Hakka Black SUV). Hakka 8 har rett og slett godt grep på alle underlag. Forrige vinterdekk var Hakka 7. Det viktigste for meg er kvalitet og trygt veigrep på Norske veier, og der er det kun Nokian som gjelder for meg.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Litt skuffet

Inspeed • 7 år siden

Jeg har brukt Nokian på alle bilene i husstanden så lenge jeg kan huske. På hengeren har jeg Hakka NR10 pigg, og på bilene Hakka 5 pigg, Hakka 7 pigg, R SUV og Hakka 8 SUV. Etter å ha kjøpt en bruktbil utstyrt med R SUV og brukt dem i to vintre, var de slitt ned til ca 4 mm mønster og modne for utskiftning. Da kjøpte jeg Hakka 8 SUV i samme dimensjon , 255/50R19, men ble egentlig litt skuffet. Det var ikke store forskjellen i veigrep sammenliknet med de nesten utslitte friksjonsdekkene. Det bedret seg imidlertid betraktelig når jeg fikk senket lufttrykket ned til riktig nivå (verkstedet hadde fylt dekkene med høyt trykk for å få dekkene til å sette seg ordentlig på felgene), samtidig som støynivået gikk betydelig ned. Likevel er det fortsatt bare på helt slett is at de overbeviser. Er isen litt grov virker det som at piggene ikke får tak, og i snø er mønsteret for tett til at de fungerer bra. + Kjørefølelse, støy, grep på blank is. - Grep på ruglete vei og snø. Tror kanskje det blir Hakka 7 neste gang.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

215/65 R 16 102T XL

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

215/60 R 17 100T XL

maksimal belastning 800 kg, opp til 190 km/h

235/65 R 17 108T XL

maksimal belastning 1000 kg, opp til 190 km/h

225/60 R 18 104T XL

maksimal belastning 900 kg, opp til 190 km/h

ENESTÅENDE GREP OG SLITESTYRKE

NOKIAN TYRES ARAMID SIDEWALL-TEKNIKK

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner. Gummiblandingen i dekksidene, som gir god beskyttelse mot slitasje og fysiske skader, inneholder meget sterke aramid-fibre. Samme materiale brukes også i flyproduksjon og til militære formål. Aramid-fibre gjør dekksidene meget sterke, noe som gjør at de også tåler støt og trykk mot felgens fot bedre.

NOKIAN ECO STUD 8-KONSEPT

Overlegent isgrep og myk piggkontakt

Ankerpigger, flensformen og Eco Stud piggpute – sammen med den revolusjonerende piggplasseringen – gir overlegent grep og myk piggkontakt på alle underlag.

Se på video

BREMSEFORSTERKERE

Effektiv bremsing på snø

Dekkets mønster består av et stort antall mønsterblokker. Bremsekraftforsterkere (Brake Booster) er en innovasjon som finnes på bakkantene av mønsterblokkene på dekkets sider. De gir mer sikkerhet på krevende føre. Bremsekraftforsterkeren med sitt kraftige sikk-sakk mønster finnes på hver mønsterblokk på dekkets skuldre. Den øker dekkets kontaktflate mot veien og forbedrer effektivt dekkets grep, fremfor alt på snøunderlag.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktbeskrivelse av dine dekk!

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
18806
4.5
Nokian Hakka Black 2