Nokian TYRES

HakkaPELIITTA 9 SUV

Balansert grep, stabilt og slitesterkt

Finn dekkene som passer best for deg

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Hvordan finne din dekk dimensjon

Dekkdimensjonen som passer din bil er spesifisert som en rekke tall og bokstaver, for eksempel: 205/55 R 16 94 V XL. Du kan finne denne informasjonen fra siden på dekkene som sitter på bilen, eller i instruksjonsboken.

  1. Bredde f.eks. 205
  2. Høyde f.eks. 55
  3. Felg f.eks. 16

Balansert grep, stabilt og slitesterkt

Unik, patentert teknologi med to forskjellige pigger gir maksimalt grep for sjåfører som verdsetter sikkerhet. Dekket er optimalisert for krevende SUV-bruk og har sidevegger forsterket med aramidfibre. Disse fibrene, som også brukes i skuddsikre vester, gir dekket ekstra slitestyrke.

  • TO ULIKE PIGGER GIR MAKSIMALT GREP UNDER EKSTREME FORHOLD
  • SVÆRT STABILT MED GOD RESPONS PÅ IS OG SNØ
  • EKSTRA FORSTERKEDE SIDEVEGGER MOTSTÅR STØT OG KUTT
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Også egnet for elbiler
Også egnet for elbiler
elektriskekjøretøy
Hakkapeliitta 9 SUV

Kundevurderinger

Rangering 4.4 basert på 185 kundevurderinger

Dekkdimensjoner

215/65 R 16 102T XL

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

215/70 R 16 100T

maksimal belastning 800 kg, opp til 190 km/h

265/70 R 16 112T

maksimal belastning 1120 kg, opp til 190 km/h

215/60 R 17 100T XL

maksimal belastning 800 kg, opp til 190 km/h

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

SOM OM DET VAR FORMET AV EVOLUSJONEN

Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV har ny patentert piggteknologi med to forskjellige pigger. Piggene er optimalisert for å gi best mulig veigrep både i sving og under akselerasjon/bremsing.

NOKIAN TYRES ARAMID SIDEWALL-TEKNIKK

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner

Slitestyrke og sikkerhet i overraskende situasjoner. Gummiblandingen i dekksidene, som gir god beskyttelse mot slitasje og fysiske skader, inneholder meget sterke aramid-fibre. Samme materiale brukes også i luftfartsindustrien. Aramid-fibre gjør dekksidene meget sterke, noe som gjør at de også tåler støt og trykk mot felgens fot bedre.

NOKIAN TYRES FUNCTIONAL STUD CONCEPT

Ekstremt grep på vinterføre

Ulike skreddersydde pigger for midten og på skuldrene av dekket. I tillegg til strålende langsgående grep, gir de ulike piggene bedre grep ved bremsing akselerasjon og svingning. Det gir bedre grep på snø og isete overflater.

Se på video

Snow Grip Booster

Strålende grep på snø

Kuttene på hver side av mønsterblokkene i midten gir skarpere kanter som forbedrer veigrepet på snø.

ULTRA TØYELIG STÅLBELTESTRUKTURER

Balansert og presis kjøring betyr flere fornøyelige kilometer

Den ultratøyelige stålbeltestrukturen gjør dekkets struktur lett, men hard. Dette kan kjennes som presis styring ved unnamanøvrering og filbytter, selv ved høye hastigheter. Forbedret motstand mot kutt og punkteringer gir også dekkene lengre rekkevidde.

Se på video

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV - Plasseringer i tester samt omtaler i magasiner

Testvinner

Auto Motor & Sport 22/2018
Sverige

Hvis et SUV-dekk skal få smykke seg med tittelen "Kongen av Norden", så må det bli dette finske dekket. Nøyaktig og sikker styring på snø og is. Dekket er et skoleeksempel for høyt sikkerhetsnivå. Utmerket bremsing og styring på både våt og tør asfalt.

Testvinner

Motorföraren 7/2018
Sverige

Definitivt det beste nordiske vinterdekket. Nøyaktig og sikkert på snø og is. Svært høyt sikkerhetsnivå. Utmerket bremsing og styring på både våt og tør asfalt.

Testvinner

Tuulilasi 12/2017
Finland

Usedvanlig godt grep og styreegenskaper på snø og isete veier. Sterk ytelse på våte veibaner. Drivstofføkonomi også på et veldig bra nivå.

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktbeskrivelse av dine dekk!

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
18721
4.5
Nokian Hakka Black 2