Nokian TYRES NORDMAN 8 suv

Balansert vintergrep

This product is out of production

Alle dekk

Finn dekkene som passer best for deg

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Hvordan finne din dekk dimensjon

Dekkdimensjonen som passer din bil er spesifisert som en rekke tall og bokstaver, for eksempel: 205/55 R 16 94 V XL. Du kan finne denne informasjonen fra siden på dekkene som sitter på bilen, eller i instruksjonsboken.

  1. Bredde f.eks. 205
  2. Høyde f.eks. 55
  3. Felg f.eks. 16

Balansert vintergrep

Nokian Tyres Nordman 8 SUV er designet for store SUV-er. De både stanser og ruller pålitelig under alle vinterforhold, enten du kjører på is, snø eller slaps. Det gode vintergrepet, og den presise kontakten med alle typer overflater, er garantert av Nokian Eco Stud 8-konseptet, som nå har blitt skreddersydd til bruk på tunge SUV’er. 

  • STABILT OG STØDIG GREP
  • ENKELT OG FORUTSIGBAR KJØREFØLELSE
  • GOD SLITESTYRKE UNDER KJØRING PÅ BAR VEI
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Nordman 8 SUV

Kundevurderinger

Rangering 4 basert på 1 kundevurderinger

Dekkdimensjoner

215/65 R 16 102T XL

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

225/70 R 16 107T XL

maksimal belastning 975 kg, opp til 190 km/h

245/75 R 16 111T

maksimal belastning 1090 kg, opp til 190 km/h

225/65 R 17 106T XL

maksimal belastning 950 kg, opp til 190 km/h

Eco Stud 8-konseptet

Bedre grep på vinterføre, kjørekomfort og slitestyrke

Miljøvennlige, mangekantede og brede ankerpigger, med et flensdesign som reduserer piggens bevegelse. Har i tillegg en Eco Stud-pute som forbedrer piggenes egenskaper og gjør anslaget mot veien mykere. 

Bremsekraftforsterkere

Bedre grep ved bremsing

Bremsekraftforsterkerne på bakdelen av mønsterblokkene forbedrer grepet på snø. Det taggede mønsteret på bremsekraftforsterkerne øker overflatekontakt og forbedrer trekkraften, spesielt på snø. 

Diagonale 3D-seiper

Raskere respons på rattbevegelser

De diagonale 3D-seipene i midtområdet gjør mønsteret stabilt. Det gjør at dekket reagerer raskt på rattbevegelser, og gir en sikker og presis håndtering.

Selvlåsende 3D-seiper

Økt presisjon

De selvlåsende 3D-seipene på utsiden av skulderen låser mønsterblokkene sammen ved veikontakt, og forbedrer dermed handling egenskapene i svinger og under unnvikende manøvrer.

Stivhetssone

Bedre stabilitet og presisjon

Stivhetssonen ligger mellom mønsterblokkene i skulderområdet og sørger for at dekkskulderen forblir stiv. Stivhetssonen forbedrer presisjonen spesielt på tørre veier.