Nokian TYRES Hakkapeliitta 10

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Se video

Finn dekkene som passer best for deg

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Det nye vinterdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • OPTIMAL SIKKERHET - OVERLEGENT GREP PÅ IS OG SNØ
  • STABIL OG PRESIS HÅNDTERING, SELV PÅ BARE VEIER
  • MAKSIMAL KJØREKOMFORT MED BEHAGELIGE LYDNIVÅER
  • FORBEDRET KJØRELENGDE OG LAVT DRIVSTOFFORBRUK
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
elektriskekjøretøy hakkagaranti
Hakkapeliitta 10

Kundevurderinger

Rangering 4.7 basert på 279 kundevurderinger


8 år gamle

Anders • 2 måneder siden

Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien. Meget fornøyd, godt grep på veien.

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Veldig gode piggdekk

Volkswagen4ever • 2 måneder siden

Jeg har gode erfaringer med Nokian Hakkapeliitta piggdekk. Har hatt dette på begge våre biler i en årrekke. Dem scorer bra på tester som også er viktig ved valg av dekk (jeg har ingen mulighet til å foreta slike sammenligninger selv).

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Kjempe gode vinterdekk!

Ellen • 2 måneder siden

Jeg kjøpte de for 2 uker siden og er svært fornøyd med de! Her hvor jeg bor har været vært veldig varierende med både mildvær, snøstorm og kulde. Bilen holder seg godt på veien og kommer seg gjennom utfordrende kjøreforhold.

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

så langt helt konge.

[email protected] • 2 måneder siden

Første langtur opp på fjellet. virker stabilt og trygt. 4 hjuls kontroll i forkant av dekkbytte. Ser veldig bra ut. Ligger stødig i svinger og styring/lyd er tilnærmet perfekt.

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Kjempe fornøyd med piggdekk

Eriken • 4 måneder siden

Jeg har hatt de I 1mnd og fornøyd med de piggdekkene

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Beste vinterdekk jeg har hatt!

beof1976 • 4 måneder siden

Har nå gjennom to vintersesonger vært heldig eier av denne typen vinterdekk. De er helt fantastiske på alle kjøreforhold og jeg føler meg absolutt helt trygg på å komme fram under hver tur.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Veldig bra piggdekk/anbefales på holkeføre i Oslo.

Jack27136 • 4 måneder siden

Kjøpte piggdekkene i romjulen og er veldig fornøyd med dekkene og servicen hos Vianor Alnabru

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Dette er de beste vinterdekkene jeg har hatt.

BB • 4 måneder siden

Jeg ba om piggdekk og Hakka10 på min nye Ioniq5 mod 2023 som ble levert i første uken av desember 23. Alle sa at det var mye støy i bilen av dekkene, men det stemmer overhodet ikke. Gripeevnen på både snø og is er helt upåklagelig. Kjempegode dekk.

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Bmw ix 50 og Hakkapeliitta gir godfølelsen på islagte vinterveier.

Høgevarde • 5 måneder siden

Kjørt med dem siden november, de sitter godt på all slags føre og er nesten lydløs til piggdekk å være.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Helt kanon dekk

Mptordal • 5 måneder siden

Kjøpte dekkene for ca 1 mnd siden. Testet ut på alle fører fra snø til is. Ingen problem på noe føre. Helt topp dekk føler meg trygg på anbefaling fra butikkselger i Haugesund til og anbefale disse til alle i fremtiden.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

175/65 R 14 86T XL

maksimal belastning 530 kg, opp til 190 km/h

175/65 R 15 88T XL

maksimal belastning 560 kg, opp til 190 km/h

185/60 R 15 88T XL

maksimal belastning 560 kg, opp til 190 km/h

185/65 R 15 92T XL

maksimal belastning 630 kg, opp til 190 km/h

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 - Plasseringer i tester samt omtaler i magasiner

Testvinner

Tekniikan Maailma 18/2022
Finland

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er testens beste på is og snø. DEt eneste dekket som fikk full pott i iskategorien. Dekket fikk skryt for gode, sikre og rolige kjøreegenskaper i alle kategorier.

1. plass

Aftonbladet 09/2022
Sverige

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er et stabilt og sikkert dekk på is. Dekkets 220 pigger gjør at det fungerer bra og styrer nøyaktig og med en god følelse. Dekket yter enda bedre på snø og får de raskeste rundetidene. Hakkapeliitta 10 er en perfekt kombinasjon av gummi, slitebanemønster og pigggrep.

Testvinner

Dagbladet 28.09.2021
Norge

Lett å kjøre og sikkert. Utmerkede egenskaper på is. God styringsfølelse på is. Kortest bremselengde på is. Grep og oppførsel på is er trygg og god. Utmerket styringsfølelse også på snø. God på våt og tørr asfalt. Relativt stabil på sporete veier.

Testvinner

Aftonbladet 21.9.2021
Sverige

Lett å kjøre og sikkert. Utmerkede egenskaper på is. God styringsfølelse på is. Kortest bremselengde på is. Grep og oppførsel på is er trygg og god. Utmerket styringsfølelse også på snø. God på våt og tørr asfalt. Relativt stabil på sporete veier.

Testvinner

Tekniikan Maailma 17/2021
Finland

Testens beste isgrep. Utmerket styringsfølelse, stabile og rolige kjøreegenskaper. Stabil på snølagte veier. Presis styring. Relativt stabil på sporete veier. Lavt lydnivå og lav rullemotstand.

Testvinner

Motor 7/2021
Sverige

Utmerket grep under akselerasjon og bremsing på snø og is, utmerket grep i svinger, underholdende å kjøre. Kom best ut av dekkene i elgtesten på våt og tørr asfalt, har logiske kjøreegenskaper, og oppleves stabil på sporete veier.

Testvinner

Moottori 8/2021
Finland

I tillegg til å toppe testen med de beste resultatene totalt sett, så skiller kjøreegenskapene og grepet på is og snø seg særlig ut. Egenskapene på asfalt var også utmerkede, med beste kjøreegenskaper i ekstreme situasjoner, logisk håndtering på både tørr og våt vei, samt god retningsstabilitet.

2. plass

Teknikens Värld 20/2021
Sverige

Testens mester på is og snø. Dekket har alltid grep i reserve og imponerer. Herlig lett å håndtere på glatt underlag. Mister ikke grepet plutselig. Bakhjulene sklir ikke uten forvarsel. Stabile kjøreegenskaper og harmonisk oppførsel. Et veldig godt og behagelig dekk.

3. plass

Motor 9/2021
Norge

Presterer godt i alle vinterdisiplinene. Godt grep på vått underlag. Eneste degg som får full score i kategorien drivstoffeffektivitet. Deler også topplasseringen i kategorien akselerasjon på is.

3. plass

Vi Bilägare 12/2021
Sverige

Nokians nye piggdekk presterer som ventet bra på vinterrundene. God balanse mellom is/snøgrep og grep på våt asfalt. Tydelig vinterfokus med forbedrede egenskaper på tørr asfalt utgjør en imponerende helhet. 

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

Moderne piggløsninger gir et overlegent grep på vinterveier

De største utfordringene i vanskelige vinterforhold, er bremsing og dårlig grep ved sving eller filbytte på snødekte veier. I de mest krevende kjøreforholdene er vinterdekk førstelinjen når det kommer til sikkerhet. Den moderne piggteknologien i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 bedrer grepet og gir sjåføren tid til å reagere før grepet forsvinner og bilen kommer ut av kontroll. Alle piggenes plassering i dekket er optimalisert med datamoddelering, og de nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel.

KONTROLLERTE KJØREEGENSKAPER OG UTMERKET STABILITET

Selv om godt grep på is er essensielt, er stabil og allsidig ytelse på våte, tørre og snødekte veier også en nøkkelfunksjon i varierende vinterforhold. Et av de mest krevende forholdene for et dekk å håndtere er slaps, spesielt om det er kaldt og forekommer mellom filene på en motorvei. Dekkmønsteret til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er tett seipet, noe som sjåfører vil oppleve som forbedret stabilitet og snøgrep. Mønsteret i senterområdet er veldig stivt, noe som gjør kjøreresponsen presis på bare veier uten at det går på kompromiss med vintergrepet.

HOLDBAR SIKKERHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 har lav rullemotstand og utmerket vintergrep for kalde vinterdager, men har også utmerket veigrep i mildere temperaturer. Takket være den nye gummiblandingen er rullemotstanden meget lav, noe som reduserer bilens utslipp. Den skreddersydde blandingen av miljøvennlige ingredienser gjør Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 til et ansvarsfullt alternativ for bilister.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING

Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 tilbyr et behagelig og stabilt støynivå. Den optimaliserte piggplasseringen er utformet for å øke kjørekomforten gjennom å minske forstyrrende lydbølger til et minimum. Når en pigg slår mot underlaget så skaper den lydbølger som føres videre gjennom gummiblandingen til dekkets stålbeltekonstruksjon og videre til dekksidene. Derifra føres lydbølgene til felgene og til bilens karrosseri og til kupeen. Fordelen med den optimaliserte piggplasseringen er at man kan eliminere de mest fremtredende frekvenstoppene som det menneskelige øret opplever som forstyrrende.

Double Stud Technology

Maksimal sikkerhet på is og snø

Piggene i dekkets midtparti forbedrer grepet under akselerasjon og bremsing mens piggene i skulderpartiene maksimerer grepet ved sving og filbytte. De nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel. Den nye plasseringen av piggene forbedrer dekkets sidegrep og kjøreegenskapene spesielt på is, samtidig som den fobedrer støynivået og kjørekomforten.

Eco Stud 10 concept

Bedre isgrep, mindre veislitasje

Eco Stud 10 concept, innebærer økt tykkelse på basegummien og en spesiell gummipute med luftdempende teknologi. Luftrommet i midten av piggens flens demper piggens anslag mot underlaget og minsker veislitasjen. Livslengden til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er også økt gjennom at piggene sitter bedre fast i dekket på grunn av den økte tykkelsen på basegummien.

Gummiblanding

Overlegen ytelse under alle forhold

Utmerket vintergrep og lav rullemotstand. Gjennom banebrytende blandingsteknologi og høyt presterende råmaterialer tilbyr den neste generasjon vintergummiblanding i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 også overlegent vintergrep og stabil ytelse i mildere vintervær. Nye innovative råmaterialer, som furu kvae og canola olje utgjør 30% av ingrediensene i gummiblandingen, mens mer enn 50% av alle oljene brukt i dekket er bio-baserte. Lav rullemotstand gir drivstoffbesparelser og reduserer farlige utslipp.

Winter Safety-indikatoren (WSI)

Patentert sikkerhet

Den patenterte Winter Safety-indikatoren (WSI) i dekkmønsteret forbedrer sikkerheten ytterligere. Den viser den gjenværende mønsterdybden ved hjelp av et snøfnuggsymbol. Snøfnugget er synlig helt til fire millimeter mønsterdybde gjenstår. Når snøfnugget er slitt helt vekk, betyr det at du bør kjøpe nye vinterdekk for å sikre en trygg kjøreopplevelse.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

OPPLEV NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 I 3D

Med Augmented Reality (AR) kan du oppleve Nokian Hakkapeliitta 10 på en helt ny måte. Alt du trenger er mobiltelefonen din. Last ned Arilyn-appen til telefonen din, åpne skanneren, skann AR-utløseren (bildet i denne teksten) og et 3D-bilde av dekket vises på telefonens skjerm.

Nyt magien!

FOR MEDIA

FOR MEDIA

Velkommen til vår materialbank! Her finner du pressemeldinger, bilder og videoer av vårt nye produkt. Alt materiell er til fri avbenyttelse så lenge kilden nevnes.

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

Et premium dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og støy - og ser bra ut. Sommerdekk fra Nokian Tyres gir dessuten forbedret sikkerhet og kjøreegenskaper under krevende vær og føreforhold på sommeren.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Holdbarhet er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet vurderes gjennom hele dekkets levetid. Som med alle våre produkter, er Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 utviklet med miljøvennlighet i tankene.