Nokian Hakkapeliitta 10

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Se video

Finn dekkene som passer best for deg

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Det nye vinterdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • OPTIMAL SIKKERHET - OVERLEGENT GREP PÅ IS OG SNØ
  • STABIL OG PRESIS HÅNDTERING, SELV PÅ BARE VEIER
  • MAKSIMAL KJØREKOMFORT MED BEHAGELIGE LYDNIVÅER
  • FORBEDRET KJØRELENGDE OG LAVT DRIVSTOFFORBRUK
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Hakkapeliitta 10

Kundevurderinger

Rangering 4.8 basert på 145 kundevurderinger


Til dags dato, beste vinterdekket jeg har prøvd!

AdrianPedersen95 • 5 måneder siden

Er i sluttfasen av vinteren her i nord-Norge, så været og føret er skiftende, og hær yter hakka 10 Max! Påsken er over, og mange mil på vekslende føre har blitt unnagjort! Ikke en eneste pigg er borte fra dekket, og til sammenligning med tidligere dekkmerker eller modeller, så er støynivået nesten bare bagatell, deilig vei følelse og lav lyd. Noen turer over fjell, på snø og is, ingen problem! Antispinn har ikke slådd inn en eneste gang! Super fornøyd!

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Beste dekka jeg har brukt.

Kenneth74 • 6 måneder siden

Jeg har brukt Nokian pigg på mine biler i 20 år....alltid biler med 4x4. Dem er alltid like bra, å jeg trenger ikke å holde meg unna å kjøre selv om det er ekstremt glatt. Jeg bruker nå en Suzuki SX4 som konebil, å en Skoda Octavia 4x4 som jeg bruker, så vi får jo god hjelp av 4x4 systemet, men vi kommer aldri til å slutte å kjøpe Nokian Hakkapeliitta piggdekk....dette er faktisk de eneste dekka madammen alltid føler seg trygg på. Av økonomiske hensyn måtte hun få noen billigere piggdekk, men hun syntes hun strevde med at bilen plutselig slapp taket litt i svinger osv, så hun var jo urolig hver gang det var vanskelig føreforhold her....så da muligheten åpna seg nå vinter så var det ikke mye å lure på. Jeg kjøpte min Skoda i juli 2021, å da fulgte det med piggfrie dekk....etter et par mnd., så ga jeg opp. På sommerdekk så har jeg ingen klar favoritt, å prøver meg fram litt, men jeg gambler ikke med sikkerhet på krevende føreforhold i vinterhalvåret, så da vinner Hakkapeliitta piggdekk uansett. Å jeg bor i grisgrendt strøk å ferdes ofte på steder, å på føreforhold som de fleste prøver hardt å unngå, men jeg har ikke noe valg. I tillegg så vil jeg skryte av dem på Vianor Jessheim...kundevennlighet, informasjon, priser, brukt tid på dekkskift....alt sammen står til karakteren A+ Jeg kjøpte dekk til begge bilene mine samtidig, å jeg fikk en uslåelig totalpris som faktisk konkurrerte ut Dekkonline + det man må betale ekstra pga. at man ikke kjøper dekka hos dekkfirmaet, å den tilleggssummen er selvfølgelig totalt fair... Så jeg sier bare: keep up the good work...👍 Jeg kan stå inne for kvalitetsfølelsen av Nokian Hakkapeliitta når som helst. Mvh Kenneth Aulibråten

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Jadda, hakket over de andre som Goodyear og Michelin ja

volvoTurMedBur • 6 måneder siden

Bra dekk, her flyter bilen bra, men mest overraskende er når man skal opp bratte bakker (fullpakka volvo v70/forhjulsdrift) så kan man ha høyere hastighet inn uten å skli ut, forså å komme opp leie snø/is bakker. Ser ingen grunn til å ha 4x4 når man har disse dekkene. bråker veldig lite, hører dem ikke over 60 kmh

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Supre vinterdekk.

avi • 6 måneder siden

Måtte akutt kjøpe vinterdekk, og forhandler informerte meg om disse dekkene. Veldig gode å kjøre på, og jeg har følt meg trykk på det glatte føre som har vært.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Gode vinterdekk

Besone • 6 måneder siden

Byttet ut mine gamle nokian som hadde nedslitte pigger. Det ble en god opplevelse å føle at nå sitter bilen i alle svinger.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Beste dekkene på markedet

Stian12344 • 6 måneder siden

Etter å ha kjørt 6 sesonger på hakka 8, ble valget lett når jeg skulle ha nye nå. Ble hakka 10, og er kjempefornøyd. Mye hard kjøring, men piggene sitter som støpt.

jeg vil ikke anbefale dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Trygge og svært gode dekk på vinterføre.

Familiefar48 • 6 måneder siden

Eg kjøpte dekka for ein månad sidan, og merker stor forskjell! Min Volvo XC60 er blitt endå tryggare for meg og min familie! Kvalitetsdekk!!

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Meget gode vinterdekk

FHO • 9 måneder siden

Jeg er veldig fornøyd med mine nye dekk fra Nokian. De har gode egenskaper uansett føre.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

God erfaring så langt

Hakka10Touran • 9 måneder siden

Kjørt lite men veldig bra på ordentlig snøføre, kjørt en del på bar asfalt, meget behagelige å kjøre med

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Gode vinterdekk (hakka10)

Passat • 9 måneder siden

Jeg byttet fra piggfrie vinterdekk til pigg, og disse tar meg behagelig og sikkert fram.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

175/65 R 14 86T XL

maksimal belastning 530 kg, opp til 190 km/h

175/65 R 15 88T XL

maksimal belastning 560 kg, opp til 190 km/h

185/60 R 15 88T XL

maksimal belastning 560 kg, opp til 190 km/h

185/65 R 15 92T XL

maksimal belastning 630 kg, opp til 190 km/h

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

Moderne piggløsninger gir et overlegent grep på vinterveier

De største utfordringene i vanskelige vinterforhold, er bremsing og dårlig grep ved sving eller filbytte på snødekte veier. I de mest krevende kjøreforholdene er vinterdekk førstelinjen når det kommer til sikkerhet. Den moderne piggteknologien i Nokian Hakkapeliitta 10 bedrer grepet og gir sjåføren tid til å reagere før grepet forsvinner og bilen kommer ut av kontroll. Alle piggenes plassering i dekket er optimalisert med datamoddelering, og de nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel.

KONTROLLERTE KJØREEGENSKAPER OG UTMERKET STABILITET

Selv om godt grep på is er essensielt, er stabil og allsidig ytelse på våte, tørre og snødekte veier også en nøkkelfunksjon i varierende vinterforhold. Et av de mest krevende forholdene for et dekk å håndtere er slaps, spesielt om det er kaldt og forekommer mellom filene på en motorvei. Dekkmønsteret til Nokian Hakkapeliitta 10 er tett seipet, noe som sjåfører vil oppleve som forbedret stabilitet og snøgrep. Mønsteret i senterområdet er veldig stivt, noe som gjør kjøreresponsen presis på bare veier uten at det går på kompromiss med vintergrepet.

HOLDBAR SIKKERHET

Nokian Hakkapeliitta 10 har lav rullemotstand og utmerket vintergrep for kalde vinterdager, men har også utmerket veigrep i mildere temperaturer. Takket være den nye gummiblandingen er rullemotstanden meget lav, noe som reduserer bilens utslipp. Den skreddersydde blandingen av miljøvennlige ingredienser gjør Nokian Hakkapeliitta 10 til et ansvarsfullt alternativ for bilister.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING

Nye Nokian Hakkapeliitta 10 tilbyr et behagelig og stabilt støynivå. Den optimaliserte piggplasseringen er utformet for å øke kjørekomforten gjennom å minske forstyrrende lydbølger til et minimum. Når en pigg slår mot underlaget så skaper den lydbølger som føres videre gjennom gummiblandingen til dekkets stålbeltekonstruksjon og videre til dekksidene. Derifra føres lydbølgene til felgene og til bilens karrosseri og til kupeen. Fordelen med den optimaliserte piggplasseringen er at man kan eliminere de mest fremtredende frekvenstoppene som det menneskelige øret opplever som forstyrrende.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 - Plasseringer i tester samt omtaler i magasiner

Testvinner

Dagbladet 28.09.2021
Norge

Lett å kjøre og sikkert. Utmerkede egenskaper på is. God styringsfølelse på is. Kortest bremselengde på is. Grep og oppførsel på is er trygg og god. Utmerket styringsfølelse også på snø. God på våt og tørr asfalt. Relativt stabil på sporete veier.

Testvinner

Aftonbladet 21.9.2021
Sverige

Lett å kjøre og sikkert. Utmerkede egenskaper på is. God styringsfølelse på is. Kortest bremselengde på is. Grep og oppførsel på is er trygg og god. Utmerket styringsfølelse også på snø. God på våt og tørr asfalt. Relativt stabil på sporete veier.

Testvinner

Tekniikan Maailma 17/2021
Finland

Testens beste isgrep. Utmerket styringsfølelse, stabile og rolige kjøreegenskaper. Stabil på snølagte veier. Presis styring. Relativt stabil på sporete veier. Lavt lydnivå og lav rullemotstand.

Testvinner

Motor 7/2021
Sverige

Utmerket grep under akselerasjon og bremsing på snø og is, utmerket grep i svinger, underholdende å kjøre. Kom best ut av dekkene i elgtesten på våt og tørr asfalt, har logiske kjøreegenskaper, og oppleves stabil på sporete veier.

Testvinner

Moottori 8/2021
Finland

I tillegg til å toppe testen med de beste resultatene totalt sett, så skiller kjøreegenskapene og grepet på is og snø seg særlig ut. Egenskapene på asfalt var også utmerkede, med beste kjøreegenskaper i ekstreme situasjoner, logisk håndtering på både tørr og våt vei, samt god retningsstabilitet.

2. plass

Teknikens Värld 20/2021
Sverige

Testens mester på is og snø. Dekket har alltid grep i reserve og imponerer. Herlig lett å håndtere på glatt underlag. Mister ikke grepet plutselig. Bakhjulene sklir ikke uten forvarsel. Stabile kjøreegenskaper og harmonisk oppførsel. Et veldig godt og behagelig dekk.

3. plass

Motor 9/2021
Norge

Presterer godt i alle vinterdisiplinene. Godt grep på vått underlag. Eneste degg som får full score i kategorien drivstoffeffektivitet. Deler også topplasseringen i kategorien akselerasjon på is.

3. plass

Vi Bilägare 12/2021
Sverige

Nokians nye piggdekk presterer som ventet bra på vinterrundene. God balanse mellom is/snøgrep og grep på våt asfalt. Tydelig vinterfokus med forbedrede egenskaper på tørr asfalt utgjør en imponerende helhet. 

Double Stud Technology

Maksimal sikkerhet på is og snø

Piggene i dekkets midtparti forbedrer grepet under akselerasjon og bremsing mens piggene i skulderpartiene maksimerer grepet ved sving og filbytte. De nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel. Den nye plasseringen av piggene forbedrer dekkets sidegrep og kjøreegenskapene spesielt på is, samtidig som den fobedrer støynivået og kjørekomforten.

Eco Stud 10 concept

Bedre isgrep, mindre veislitasje

Eco Stud 10 concept, innebærer økt tykkelse på basegummien og en spesiell gummipute med luftdempende teknologi. Luftrommet i midten av piggens flens demper piggens anslag mot underlaget og minsker veislitasjen. Livslengden til Nokian Hakkapeliitta 10 er også økt gjennom at piggene sitter bedre fast i dekket på grunn av den økte tykkelsen på basegummien.

Gummiblanding

Overlegen ytelse under alle forhold

Utmerket vintergrep og lav rullemotstand. Gjennom banebrytende blandingsteknologi og høyt presterende råmaterialer tilbyr den neste generasjon vintergummiblanding i Nokian Hakkapeliitta 10 også overlegent vintergrep og stabil ytelse i mildere vintervær. Nye innovative råmaterialer, som furu kvae og canola olje utgjør 30% av ingrediensene i gummiblandingen, mens mer enn 50% av alle oljene brukt i dekket er bio-baserte. Lav rullemotstand gir drivstoffbesparelser og reduserer farlige utslipp.

Winter Safety-indikatoren (WSI)

Patentert sikkerhet

Den patenterte Winter Safety-indikatoren (WSI) i dekkmønsteret forbedrer sikkerheten ytterligere. Den viser den gjenværende mønsterdybden ved hjelp av et snøfnuggsymbol. Snøfnugget er synlig helt til fire millimeter mønsterdybde gjenstår. Når snøfnugget er slitt helt vekk, betyr det at du bør kjøpe nye vinterdekk for å sikre en trygg kjøreopplevelse.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

OPPLEV NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 I 3D

Med Augmented Reality (AR) kan du oppleve Nokian Hakkapeliitta 10 på en helt ny måte. Alt du trenger er mobiltelefonen din. Last ned Arilyn-appen til telefonen din, åpne skanneren, skann AR-utløseren (bildet i denne teksten) og et 3D-bilde av dekket vises på telefonens skjerm.

Nyt magien!

FOR MEDIA

FOR MEDIA

Velkommen til vår materialbank! Her finner du pressemeldinger, bilder og videoer av vårt nye produkt. Alt materiell er til fri avbenyttelse så lenge kilden nevnes.

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

Et premium dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og støy - og ser bra ut. Sommerdekk fra Nokian Tyres gir dessuten forbedret sikkerhet og kjøreegenskaper under krevende vær og føreforhold på sommeren.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Holdbarhet er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet vurderes gjennom hele dekkets levetid. Som med alle våre produkter, er Nokian Hakkapeliitta 10 utviklet med miljøvennlighet i tankene.