ty. juni 22 10:00 2021 i kategori Produkt pressemeldinger

Effektivitet og sikkerhet for vedlikeholdsarbeid i tettbebyggelse – Nokian Hakkapeliitta TRI-dekket er nå tilgjengelig for multifunksjonstraktorer i dimensjonene i den populære 65-serien

Nokian Hakkapeliitta TRI-dekket tilbyr vinnerkombinasjonen av effektivitet for alle årstider, uovertruffent grep ved skiftende vinterforhold og utmerkede kjøreegenskaper på vei. Anvendeligheten og det store utvalget av dimensjoner har gjort det til et populært valg for alt fra kompakte traktorer til maskiner med høy effekt. Med de nye dekkdimensjonene 540/65R28 og 650/65R38 er det nå hele 29 ulike dimensjoner tilgjengelig.

Det sesongavhengige vedlikeholdsarbeidet i tettbebyggelse er ofte svært intenst og må utføres innen korte tidsfrister. Nokian Tyres har utviklet Nokian Hakkapeliitta TRI-serien med traktordekk for dette formålet – for økt effektivitet, sikkerhet og ergonomi ved traktorbasert vedlikeholdsarbeid under sterkt skiftende forhold.

«Siden stadig flere multifunksjonstraktorer utstyres med bredprofildekk i 65-serien, ville vi gjøre de fremragende egenskapene til traktordekket Nokian Hakkapeliitta TRI tilgjengelige for alle entreprenører,» forklarer Tero Saari, produktsjef i Nokian Tyres. «Derfor har vi utvidet utvalget til 65-serien i 28" og 38".»

 

Sikkerhet, effektivitet og kontroll under skiftende forhold

I tettbebyggelse er middels store multifunksjonstraktorer det foretrukne valget for en rekke typer vedlikeholdsarbeid, på grunn av sin anvendelighet og effektivitet. Og når vinterne er snørike og veiene isete, må dekkene være førsteklasses.

Nokian Hakkapeliitta TRI-dekkprofilen har unike funksjoner med mange fordeler. Det unike veigrepet til traktordekket Nokian Hakkapeliitta TRI har klare fordeler ved vedlikeholdsarbeid i tettbebyggelse. Bedre kraftoverføring, styrerespons, retningsstabilitet, bremseeffektivitet og høy lastbærende kapasitet reduserer påkjenningen hele året ved å gjøre kjøreegenskapene mer forutsigbare og kjøringen mer behagelig, stabil og sikrere. Dessuten gir dekkets lange levetid og lave rullemotstand lavere kostnader.

 

To nye dimensjoner i 65-serien

I tillegg til de tre dekkene i 65-serien som allerede er i produksjon, er de nye dimensjonene 540/65R28 og 650/65R38 skreddersydd for multifunksjonstraktorer.

«En kraftig multifunksjonstraktor passer til mange typer arbeid, og med et premiumdekk blir den enda mer effektiv», forklarer Tero Saari. «Stadig flere entreprenører innser at dekkvalget kan ha mye å si for hvor problemfri arbeidsdagen i traktorhytten blir.»

 

For ytterligere informasjon:

Tero Saari, produktsjef, Nokian Heavy Tyres Ltd.
[email protected], tlf. +358 10 401 7226 

Marketing, Nokian Heavy Tyres
[email protected]

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriale: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatriPR

Produktside: www.nokiantyres.com/hakkapeliittaTRI

Firma-nettsted: www.nokiantyres.com/heavy