on. november 18 10:00 2020 i kategori Produkt pressemeldinger

Sikre og økonomiske kilometer i alle værforhold for mellomstore lastebiler – Nokian E-Truck 19.5 størrelsen utfyller Nokian E-Truck-serien

The Nokian E-Truck utvalg av lastebildekk har en utmerket balanse mellom økonomiske, bekymringsfrie kilometer og eksepsjonelt gode under alle værforhold. Det siste tilskuddet i serien er størrelser for mellomstore lastebiler. Den nye 19.5-størrelsen kompletterer sortimentet, slik at mellomstore lastebiler i 12–16-tonnsområdet kan dra nytte av beredskapen deres under alle vær- og veiforhold.

Henting og levering regionalt og urbant har sine egne spesielle utfordringer for dekkene. Manøvrering rundt trange hjørner og i trange gårdsplasser i byen krever presise kjøreegenskaper. Veiene i forstedene kan være glatte og snødekte om vinteren. Og hele tiden er det slitasjen fra asfalten som prøver å slite ut dekkene dine for tidlig.

«De større Nokian E-Truck-dekkene har allerede robuste mønsterdesign som gir en imponerende levetid», sier Teppo Siltanen, Product Manager hos Nokian Tyres. «Med de nye 19,5-størrelsene utviklet vi dem ytterligere, og kombinerte det siste innen mønsterdesign med spesiell, slitesterk gummiblanding».

 

Fra bygatene til forstedene

De nye Nokian E-Truck Steer 19.5 og Nokian E-Truck Drive 19.5 dekkene er utviklet for å gi best ytelse under lokaltransport og i bygater. Dessuten kompletterer de Nokian E-Truck-serien, som nå strekker seg fra tunge lastebilstørrelser til mindre nyttekjøretøyer.

«Med 17.5-størrelse dekkene som ble gitt ut tidligere i år, kan vi tilføre verdi til kundene våre ved å tilby et omfattende utvalg av dekk», sier Teppo Siltanen. «Nå kan hele flåten ha dekk med like gode egenskaper.»

 

Helårsfordelen for all slags vær

Foruten den lange levetiden, utmerker alle Nokian E-Truck-dekkene seg når det gjelder kjøreegenskaper under forskjellige værforhold.

«Vi har lang tradisjon for å oppnå gode vinteregenskaper uten å gå på kompromiss med levetiden eller kjørenøyaktigheten», sier Teppo Siltanen. «Alle Nokian E-Truck-dekkseriene har 3PMSF-merking, noe som betyr at været ikke vil stoppe deg, uansett føreforhold». 

 

For drivaksel

Nokian E-Truck Steer 19.5 er et stabilt og pålitelig fordekk for mellomstore lastebiler, og tilbyr gode kjøreegenskaper med sitt robuste slitebanemønster. For en lang, problemfri levetid har den et jevnt slitemønster, og et spesielt sikksakkformet mønster som hindrer at steiner setter seg fast.

 

For styreaksel

Nokian E-Truck Drive 19.5 er et helårsdekk utformet bruk i krevende by- og regiontrafikk. For grep og sikker håndtering under alle forhold, har den et tett blokkmønster laget av spesiell gummiblanding og et åpent mønster med halvåpent skulderdesign. Optimalisert svingende slitebane gir kjørestabilitet for sikker, komfortabel kjøring.

 

Klar for fremtiden

De kommersielle lastebilene utvikler seg kontinuerlig. Krav fra markedene samt lovgivningen gjør at

støysvake, smidige, lavutslippstransporter og elektriske varebiler er på vei.

«Den urbane og regionale trafikken skifter mot lettere, støysvakere og mindre forurensende kjøretøy, og det er bra», sier Teppo Siltanen. «Dette muliggjør mer fleksibel trafikk og renere luft – så Nokian Tyres ønsker å tilby dekk som fremskynder endringen!»

 

 

Mer informasjon:

Ari Maunula, Business Line Director, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +358 10401 7521


Teppo Siltanen, Product Manager TBR, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +358 10 401 7709

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/e-truckPR

Produktside: www.nokiantyres.com/e-truck-urban

Firma-nettsted: www.nokiantyres.no/heavy