fr. april 1 10:00 2022 i kategori Produkt pressemeldinger

Spesielle behov krever spesielle dekk – Nokian Tyres utvider utvalget til busser og lastebiler med tre nye produkter

Selv nå som vir en global transport på veien, variere utvalget av dekk fra land til land. Forskjellige veiforhold, lover og regler, og kjøretøy gjør at ett dekk aldri passer til alle. For å kunne hjelpe så mange profesjonelle sjåfører som mulig har Nokian Tyres utvidet dekkutvalget med tre nye dekkstørrelser, som alle dekker et spesifikt behov.

Mens de brede «Super Single»-dekkene til vogntog er populære i mange land, trenger de tyngste trailerne doble hjul. I de nordiske landene kan for eksempel de tyngste tillatte trailerne veie hele 76 tonn. Det nye trailerdekket Nokian Tyres Hakka Truck Trailer fra Nokian Tyres, i dimensjonen 275/70R22.5. er laget med tanke på disse tunge lastene.

«Vi lanserte Nokian Tyres Hakka Truck-serien sommeren 2021, sier Teppo Siltanen, produktsjef hos Nokian Tyres. «Mottakelsen har vært svært positiv blant de som transporterer farlig gods, væsker eller bulk på de mest krevende veien, og værforholdene.

Nokian Tyres Hakka Truck Trailer

Den nye dekkstørrelsen er beregnet på konfigurering med tvillingdekk på de tyngste trailerne. Den imponerende levetiden, jevne rullingen og det utmerkede veigrepet fortsetter tradisjonen med sikker, bærekraftig og økonomisk kjørelengde som du får med dekkserien Nokian Tyres Hakka Truck med premiumdekk.

«Det nye trailerdekket Nokian Tyres Hakka Truck Trailer erstatter utgåtte Nokian Tyres Hakka 844+» legger Teppo Siltanen til.

 

Nokian Tyres Hakkapeliitta E2

En annen ny dekkstørrelse, 275/70R22.5 er primært rettet mot Norden og alperegionen – der veiforholdene plutselige kan bli ekstreme.

«Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 er et dekk for drivakslingen som er beregnet på ekstreme vinterforhold, slik du kan få i Norge og alpene» sier Teppo Siltanen. «Alle som har sett TV-programmene der veiredningstjenestene hjelper folk på glattisen vet hva jeg snakker om – varene må fram, selv når vinteren slår til for fullt».

Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 er Nokian Tyres beste vinterdekk for drivakslingen. Det reduserer behovet for kjettinger siden det har neste generasjons vintergrep, levetid, slitestyrke og lav rullemotstand.

 

Nokian Tyres E-Truck Trailer XL

Produktserien Nokian Tyres E-Truck er utformet med sikkerhet og økonomisk kjørelengde på veiene i Sentral-Europa i tankene – selv om det også er populært i mindre røffe nordiske forhold. Nå har det kommet en ny XL-modell som gir en utmerket lastbæringsegenskap for trailere med brede drivakseldekk.

«Nye Nokian Tyres E-Truck Trailer XL med dekkstørrelsen 385/65R22.5 gir mulighet for en aksellast på opptil 10 tonn» sier Teppo Siltanen. «Det betyr en mer effektiv transport av større laster».

 

Klar for regummiering

En merkbar egenskap med mange av de kommersielle dekkene til Nokian Tyres er tilgjengeligheten av kompatible Noktop regummieringsløsninger. Med identiske dekkmønster og en svært kontroller vulkaniseringsprosessen har dekk som er regummiert med Noktop egenskaper som er svært likt det originale dekket. Regummieringsløsningene med Noktop er tilgjengelig for alle dekk av typen Nokian Tyres Hakkapeliitta E2 og Nokian Tyres Hakka Truck Trailer, samt de fleste andre vanlige dekkstørrelser.

 

Mer informasjon:

Lars Lie, Salgssjef, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +47 930 026 15

Teppo Siltanen, produktsjef TBR, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +358 10 401 7709

Marketing, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected]

 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriale:

www.nokiantyres.com/hakkapeliittatruckPR

www.nokiantyres.com/hakkatruckPR

www.nokiantyres.com/e-truckPR

 

Produktside: www.nokiantyres.com/trucks-and-buses

Firma-nettsted: www.nokiantyres.com/heavy