ty. januar 17 12:00 2023 i kategori Produkt pressemeldinger

Styredekk med lang levetid for containertrucker – den glatte, ekstra dype slitebanen til nye Nokian Tyres HTS G2 L-5S-dekket til bruk i havneanlegg står for sikkerhet og slitestyrke

I en travel havneterminal er dekkstabilitet og lang levetid nøkkelfaktorer for å gjøre arbeidet trygt og effektivt for containertrucker, gaffeltrucker og tømmertrucker. Nokian Tyres HTS G2-dekk til havneanlegg er utviklet for dette formålet, og dekkets fremragende stabilitet, gode grep og forutsigbare levetid har imponert brukerne i årevis. Nå har HTS G2-familien fått et nytt tilskudd: Nokian Tyres HTS G2 L-5S, et nytt dekk utviklet for bruk på forakselen på containertrucker.

 

I en containerterminal er nedetid det du aller minst ønsker. Du ønsker å holde godset i bevegelse – forutsigbart, pålitelig og økonomisk. Nye Nokian Tyres HTS G2 L-5S-styredekk for containertrucker i dimensjonen 18.00-25 er laget for lange, travle arbeidsdager på slipende asfalt eller betong. 

"Ved omfattende bruk av styredekk på containertrucker varer det glatte, ekstra dype slitebanen opptil 35 % lenger enn vårt tidligere sammenlignbare dekk – avhengig av sted og bruksområde", uttaler Kimmo Kekki, produktsjef på Nokian Tyres. "Legg til stabile, stødige kjøreegenskaper, høy bæreevne og utmerket punkteringsmotstand, så kan du forvente en reell høyning av effektiviteten!" 

Avansert dekkteknologi 

Hele Nokian Tyres HTS G2-serien av havne- og terminaldekk er utviklet spesielt med høy stabilitet og bæreevne i tankene. 

"Det er lagt ekstra vekt på dekkets fleksibilitetsområde, som er utstyrt med vår spesielle støtabsorberende gummiblanding i dekkstammen", uttaler Kimmo Kekki. “Alle Nokian Tyres HTS G2-dekk bruker diagonaldekkteknologi som vi har videreutviklet på dette nye dekket.”

Optimaliserte kostnader per time 

Nokian Tyres HTS G2 L-5S er utviklet spesielt for bruk på forakselen. Det muliggjør enda tykkere slitebane enn de tidligere L-4S-modellene, noe som resulterer i lengre levetid. Den velprøvde gummiblandingen har bevist hva den er god for i tidligere modeller, den slites sakte, motstår punkteringsskader, og forhindrer uventet nedetid. 

"Alt koker ned til kostnader per time", sier Kimmo Kekki. "Lengre dekklevetid betyr lavere eierkostnader, noe som bidrar til å holde driften konkurransedyktig."  

Sikkerhet og bærekraft

I tillegg til optimaliserte kostnader per time, kan premiumdekk med utmerkede kjøreegenskaper forbedre arbeidssikkerheten og bærekraften i hele havneanlegget.  

“Jo lenger dekkmønsteret varer, jo mer effektivt blir hele dekket utnyttet, noe som resulterer i mindre avfall", fremhever Kimmo Kekki. “Dessuten er hele produksjonsprosessen for Nokian Tyres optimalisert for effektiv bruk av energi og materialer.”  

Utviklet og produsert i Finland

Alle dekk fra Nokian Tyres er et resultat av finsk innovasjon, forskning og produktutvikling, og alle dekk til havneanlegg fra Nokian Tyres er utviklet og produsert ved fabrikken vår i Nokia i Finland.

Alle dekk og felger fra Nokian Heavy Tyres er tildelt nøkkelflagget og "Design from Finland"-merket. Disse merkene viser at produktene er utviklet og laget i Finland.

Tilgjengelighet

De nye Nokian Tyres HTS G2 L-5S-dekkene lanseres 17. januar 2023.

Mere info:

Kimmo Kekki, Product Manager, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +358 10 401 7254  

Marketing, Nokian Heavy Tyres 
[email protected]  

Mer informasjon og bilder:                  

Bilder og pressemateriale: www.nokiantyres.com/htsg2l5sPR

Produktnettside: www.nokiantyres.com/htsg2l5s

Selskapets nettsted: www.nokiantyres.com/heavy