må. januar 31 12:33 2022 i kategori Produkt pressemeldinger

Trekkraft og effektivitet både i mykt terreng og på steinete underlag - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Bekymringsfrie arbeidsdager med slitesterke dekk som støtter belter.

Når arbeidsdagene kan foregå på både skarpe og steinete underlag så vel som i myrlendt terreng, må dekkene tilpasse seg alle slags forhold. Under skogsarbeid og slutthogst verdsetter  Eetu Toroska fremfor alt slitestyrken til dekkene på hogstmaskinen. «Sidene på dekkene utsettes hele tiden for støt fra de skarpe kantene på steinene. Hvis dekkene hadde vært av dårlig kvalitet, ville det ha vært mange kutt og sprekker å bekymre seg for», sier Toroska. 

Toroska arbeider med en 1270G-hogstmaskin som eies av tømmerhogstfirmaet Metsä Hallio Oy. De siste seks månedene har Toroska brukt Forest King TRS 2+-dekk på hogstmaskinen. «Selv etter mer enn 1600 brukstimer er det ingen tegn på slitasje eller skade på dekkene", forteller Toroska, tydelig fornøyd. «Jeg har brukt dekkene på alt fra steinete arbeidsområder til ekstremt myke underlag, og de har fungert svært godt i alle situasjoner. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med dekkene mine.» 

Forest King TRS 2+-dekk er laget for å gi god støtte for belter. Det har vært en svært gledelig overraskelse for Toroska. «Jeg bruker belter på bakdekkene på hogstmaskinen, og de har holdt seg ekstremt godt på plass», sier Toroska. «Jeg kan merke at beltene er laget for å passe perfekt i sporene til Forest King TRS 2+-dekket. Kraftige svinger i steinete terreng fører vanligvis til at beltene løsner. Nå trenger jeg aldri å bekymre meg for dette». 

 

“Nokian Tyres Forest King TRS 2+-dekk har fungert svært godt i alle situasjoner. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med dekkene mine.» 

 

 

Navn: Eetu Toroska 

Bedrift: Toroska Eetu Tmi 

Kjøretøy: Hogstmaskin 

Dekk: Nokian Tyres Forest King TRS 2+ 

Sted: Kokemäki i Finland