SnapSkan trekning 2019
ReGler og vilkår

Arrangør:

Nokian Tyres plc
Pirkkalaistie 7
PO Box 20
FI-37101 NOKIA, FINLAND
+358 10 401 7000
[email protected]

Premie: 
Vi deler ut et (1) sett dekk. Vinneren får et gavekort som gir rett til å velge 4 stk Nokian Hakka eller Hakkapeliitta dekk.

Gavekortet gjeller ett (1) år fra og med 1.9.2019. Gavekortet er personlig og kan ikke overføres til en tredjepart. Vinneren har rett til å takke nei til å ta imot premien. Gavekortet kan kun benyttes i butikker tilhørende Vianor-kjeden.

Nokian Tyres plc står som lotteriarrangør.

Hvem som kan delta: 
Alle personer i myndig alder med førerkort, utenom ansatte i konsernet Nokian Tyres plc og deres familiemedlemmer.

Tid og deltagelse i lotteriet: 
Tid for deltagelse er 1.8.2019 – 31.8.2019

For å delta i trekningen må man registrere seg på nettsiden snapskan.no, eller via SMS. Deltageren må oppgi informasjonen som kreves for registrering. Når registreringen er komplett, er du automatisk med i trekningen.

Trekningsdag og informasjon om gevinst: 
Trekningen skjer mandag 9. september. Vinneren informeres om gevinsten personlig via kontaktinformasjonen deltageren oppga til Nokian Tyres ved registrering. Vinneren må svare på meddelelsen og bekrefte at premien tas imot senest to uker (2) etter meddelelsen om premien. Dersom så ikke skjer velger lotteriarrangøren en ny vinner. Vinnernes navn publiseres på Nokian Tyres sin nettside og på Facebook.

Behandling av personinformasjon: 
Deltagerens personinformasjon behandles i tråd med personvernloven. Les mer om personvernloven.

Lotteriarrangøren kan bruke kontaktinformasjon som deltageren i lotteriet har oppgitt for å informere han/henne om saker som har med trekningen å gjøre.

Den som deltar i lotteriet forplikter seg til å følge de offisielle reglene som gjelder for lotteri og som arrangøren setter. Arrangøren forbeholder seg retten til å foreta endringer. Eventuelle endringer informeres via kampanjesiden: www.snapskan.no