SKAPT FOR VINTEREN

Finn dekkene som passer best for deg

Test din kunnskap om vinterdekk og delta i trekningen om nye dekk

Ta testen og bli med i trekningen om å vinne nye vinterdekk. Lær ting du kanskje ikke visste om vinterdekk. Du kan også kun delta i trekningen for å vinne trygge Hakkapeliitta vinterdekk fra oppfinneren av det første vinterdekket.

Ta testen

REN SIKKERHET

Nye Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler og er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren. Nye Hakkapeliitta R5 gir deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet.

PERSONBILER
EL- OG HYBRIDBILER
SUV / 4X4

VELG NESTE GENERASJON SIKKERHET

Bygget for å beskytte deg og de rundt deg med en nyskapende kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Nokian Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet i situasjoner der det trengs mest.

PERSONBILER
EL- OG HYBRIDBILER
SUV / 4X4

ELECTRIC FIT™

Optimaliserte dekk for elektriske biler. Komfortabel kjøreopplevelse testet for å passe elektriske biler, og din ro i sjela.

LES MER

VINTERSIKKERHET FOR VAREBILER OG BOBILER

Få sikkerhet for yrkeskjøring og ferieturer med nye Hakkapeliitta varebildekk. Piggdekket Hakkapeliitta C4 eller piggfrie Hakkapeliitta CR4 kommer begge med aramidforsterkede sidevegger som beskytter deg på dårlige veier.

PIGGDEKK FOR VAREBIL OG BOBILER

PIGGFRITT DEKK FOR VAREBIL OG BOBILER

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Hva bør du ta hensyn til når du velger dekk? Hvorfor og hvordan skal dekkene vedlikeholdes? Abonner på nyhetsbrevet vårt for å få mer kunnskap om dekk!

HAKKA GARANTI ER VÅRT LØFTE TIL DEG


Når uhellet skjer, er Hakka Garantien® til for å redde reisen din. Hakka Garanti® hjelper deg raskt og kostnadsfritt hvis uhellet først er ute.

LES MER OG AKTIVER DIN HAKKA-GARANTI

FINN DIN NÆRMESTE NOKIAN TYRES FORHANDLER

 

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER