to. september 2 10:00 2021 i kategori Produkt pressemeldinger

Forbedret effektivitet ved tung belastning – Nokian CT trailerdekk får enda høyere bæreevne

Nokian CT landbrukstilhengerdekk er designet for de tyngste belastningene og de tøffeste forholdene, og har ført til kjørestabilitet, lang levetid og massiv bæreevne til jordflytting og entreprenørarbeid i mange år. Nå får den populære 600/55R26.5-størrelsen på Nokian CT en oppdatering som muliggjør enda større belastninger og høyere driftstrykk – noe som resulterer i enda bedre driftseffektivitet.

Landbruks-, kommunale- og jordflyttingsentreprenører har samme krav til effektivitet som alle andre næringer. Større og kraftigere traktorer kan trekke stadig større tippvogner med tyngre belastning på en gang, klare raskere trafikkoverganger – og få mer gjort på samme tid.

«Nokian CT trailerdekk ble laget som svar på behovet for sterke, men likevel komfortable dekk», sier Tero Saari, produktsjef hos Nokian Tyres. «Vi måtte finne på noe nytt som kunne håndtere de tunge belastningene, samtidig som det var økonomisk i bruk, og med lang levetid.»

 

Utfordreren kommer

Nokian Tyres har vært en pioner innenfor landbruksdekk i mange år. Nokian CT tilhengerdekk med sin ekstreme slitestyrke og skadebestandige radikale struktur, tykt dekkmønster, stor kontaktflate og konstruksjon med ekstra høy styrke er toppen av denne dekkunnskapen.

«Nokian CT ble lansert i 2014, og er fortsatt blant de mest solide og stabile trailerdekkene i verden», sier Tero Saari. «Dessuten viste gummiblandingen seg å være så tøff at selv vi ble overrasket over den lange levetiden til de første produksjonsprøvene», smiler han.

I dag nyter Nokian CT trailerdekk global popularitet takket være allsidigheten.

«Vi ønsket ikke å begrense bruksområdene for mye», sier Tero Saari. «I den virkelige verden kan det samme dekket brukes til jordflytting, gårdsarbeid og mange andre bruksområder – og Nokian CT trailerdekk har bevist sin verdi innenfor alle disse områdene, noe som gjør det til et populært OEM-dekk for tilhengersprodusenter.»

 

Det beste ble bedre¨

For ytterligere å forbedre allsidigheten til Nokian CT-dekk har Nokian Tyres utviklet den populære 600/55R26.5 størrelsen enda mer.

«Under maksimalt driftstrykk kan den nye versjonen bære opptil 6,5 tonn i toppfarten på 65 km/t», sier Tero Saari. «I 50 km/t er lastekapasiteten oppe i 7,9 tonn. Dette betyr for eksempel at du i en tvillingakselkonfigurasjon kanskje kan bære opptil to kubikkmeter mer jord eller sand.»

Det nye Nokian CT 600/55R26.5-dekket erstatter den gamle versjonen og gjør det daglige arbeidet enda mer produktivt for tilhengerbrukere – dette viser hvordan dekkteknologi kan frigjøre hele maskinpotensialet.

«Nokian CT-tilhengerdekk handler om muligheten til å flytte tunge laster trygt, komfortabelt og økonomisk», oppsummerer Saari. «Denne oppdateringen sørger for det også i fremtiden.»

 

For ytterligere informasjon:

 Tero Saari, produktsjef, Nokian Heavy Tyres Ltd.
[email protected], tlf. +358 10 401 7226

Marketing, Nokian Heavy Tyres
[email protected]

  

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/ctPR

Produktside: www.nokiantyres.com/CT

Firma-nettsted: www.nokiantyres.com/heavy