to. oktober 29 09:00 2020 i kategori Produkt pressemeldinger

Seks nye dimensjoner – Nokian Hakkapeliitta TRI utvider de kompakte traktorenes helårsmuligheter

Siden lanseringen for rundt fem år tilbake, har det blokkmønstrede Nokian Hakkapeliitta TRI-traktordekket blitt anerkjent som et realt helårsdekk med enestående vinteregenskaper. Utvalget av dimensjoner har gradvis blitt utvidet for å imøtekomme behov hos ulike typer entreprenører. Det siste tilskuddet til Nokian Hakkapeliitta TRI-serien er seks nye dimensjoner spesielt utviklet for kompakte traktorer og andre kompaktmaskiner.

Nordiske helårsdekk må takle store temperaturforskjeller og mange ulike kjøreforhold i løpet av et år. Fra varm asfalt til isete veier – Nokian Hakkapeliitta TRI har en enestående helårsytelse med uslåelige egenskaper på vinterføre. Denne allsidigheten har gjort dekket til en favoritt blant entreprenører med store variasjoner både når det gjelder arbeidsoppgaver og sesong.

«Det er på vinterføre Nokian Hakkapeliitta TRI virkelig utmerker seg,» sier Tero Saari, produktsjef hos Nokian Tyres. «Dekket takler de mest krevende snøforhold, uten at det går på bekostning av egenskapene på sommerføre.»

 

Personbilkomfort

Takket være blokkmønsteret og den radiale strukturen leverer Nokian Hakkapeliitta TRI ypperlig hastighet og komfort på veien. Dette gjør dagens allsidige entreprenørarbeid både enklere og raskere.

 

«Sjåførene har rapportert om lavere støynivåer og mindre vibrasjoner sammenlignet med vanlige knastmønstrede dekk,» forteller Tero Saari. «Det betyr at de kan kjøre raskere og med høyere komfort, som igjen er gunstig for ergonomien.»

 

Vår produktiviteten er viktig

Ethvert traktordekk settes først ordentlig på prøve i det daglige entreprenørarbeidet. Det er her Nokian Hakkapeliitta TRI viser sin effektivitet og sørger for besparelser.

«Forutsigbarhet under alle forhold gir høyere produktivitet,» slår Tero Saari fast. «Lavere rullemotstand gir lavere drivstofforbruk, og dekkets lave støy- og vibrasjonsnivå gjør veitransporten raskere.»

 

Seks nye dimensjoner

I tillegg til de 20 dimensjonene som allerede er i produksjon, kommer Nokian Hakkapeliitta TRI nå i dimensjonene 360/70R20, 480/80R30, 340/80R24, 440/80R30, 300/80R24 og 360/80R28. Disse dimensjonene gjør at kompakte traktorer som jobber under ulike værforhold, får tilgang til de enestående helårsegenskapene.

«Fleksibiliteten til kompakte traktorer er på mange måter avhengig av dekkene de er utstyrt med,» hevder Tero Saari. «Et helårsdekk av høy kvalitet kan åpne opp for mange nye arbeidsoppgaver.»

 

For ytterligere informasjon:

Tero Saari, produktsjef, Nokian Heavy Tyres Ltd.

[email protected], tlf. +358 10 401 7226

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriale: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatriPR

Produktside: www.nokiantyres.no/hakkapeliittaTRI

Selskapets nettsted: www.nokiantyres.no/heavy