on. februar 21 09:00 2024 i kategori Produkt pressemeldinger

To nye størrelser av Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI M+S helårsdekk forbedrer sikkerheten og arbeidseffektiviteten til HHP-traktorer på vinterføre

Utvalget av tilgjengelige Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI-størrelser har vokst jevnt og trutt og dekker nå maskiner fra de største til de minste, med over 30 størrelser å velge mellom. Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI M+S er nå tilgjengelig i de vanlige dimensjonene for HHP-traktorer, 710/70R42 og 600/70R30.

For å kunne styre en tung og kraftig traktor på is og snø kreves det et ekstremt veigrep som bare en spesiell type dekk kan gi. Også overgangene mellom arbeidsområdene må føles komfortable de dagene arbeidet blir intenst. Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI er et spesielt helårs M+S-dekk som er laget for å gi trygge kjøreegenskaper året rundt og eksepsjonelt komfortable veiforflytninger.

"Det er i vinteregenskapene at Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI virkelig skiller seg ut med sitt lamellmønster", sier Tero Saari, produktsjef hos Nokian Heavy Tyres. "Det utmerkede veigrepet gjør at dekket ikke har noen problemer selv i den mest krevende snøryddingen - men det går heller ikke på bekostning av slitestyrken hele sesongen."

 

Utprøvd komfort og produktivitet

Hos Nokian Tyres er produktutviklingen fokusert på én ting - de virkelige brukerne i deres daglige arbeid. Ut fra tilbakemeldingene å dømme har verdens første helårsdekk for entreprenører mange fordeler. Hakkapeliitta TRI er en investering i både arbeidseffektivitet og sikkerhet.

"Brukerne har rapportert at støynivået og vibrasjonene har blitt betydelig redusert sammenlignet med vanlige piggdekk", sier Tero Saari. "Det betyr at de kan kjøre raskere og mer komfortabelt, noe som er bra for arbeidsergonomien."

M+S-blokkmønsterets lameller gir utmerket vintergrep og kortere bremselengde. Dette har en positiv effekt på arbeidssikkerheten.

"Forutsigbare kjøreegenskaper under alle forhold gir bedre produktivitet", sier Tero Saari. "Når kjøreegenskapene er effektive selv på glatt underlag, får du gjort mer på kortere tid."

En annen bemerkelsesverdig fordel er den forbedrede drivstofføkonomien. Hakkapeliitta TRI har svært lav rullemotstand, noe som gir lavere drivstofforbruk.

 

 

Ytterligere informasjon:

 

Tero Saari, Product Manager, Nokian Heavy Tyres Ltd

[email protected], tel. +358 10 401 7226

 

Markedsføring, Nokian Heavy Tyres    

[email protected]   

 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/heavypr

Produktside: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatri

Selskapets hjemmeside: https://www.nokiantyres.com/heavy